بهتازگی اخباری مبنیبر قابلیت جدیدی که به سرویس گوگل لنز اضافه شده است، منتشر شدهاند که نشان میدهد شرکت گوگل تصمیم دارد با استفاده از قابلیتهای جدید این سرویس خود، به دانشآموزانی که در قرنطینه خانگی بهسر میبرند برای یادگیری بهتر درسهایشان کمک کند.
ابزارهای یادگیری جدید که توسط گوگل معرفی شدهاند میتواند راهحل مناسبی برای رفع مشکل یادگیری دانشآموزانی باشد که به دلیل شیوع بیماری کرونا در خانه قرنطینه شدهاند. این ابزارها به دانشاموزان کمک میکنند تا تکالیف خود را بدون مشکل انجام داده و همچنین والدین نیز میتوانند بهصورت موثرتری بر روند یادگیری فرزندانشان نظارت داشته باشند. فضای مجازی بستر نامناسبی برای کودکان دارد به همین علت گوگل تلاش دارد تا با ایمن کردن این فضا، بخشی از نگرانیهای والدین در رابطه با آموزش آنلاین فرزندانشان را برطرف کند.
جنیفر هالند، مدیر برنامه و آموزش گوگل، با انتشار بیانیه جدید شرکت گوگل اعلام کرد: از پاییز سال جاری، دانشآموزان میتوانند برای انجام تکالیف خود از موتور جستوجوی گوگل کمک بگیرند. گوگل در این زمینه بهصورت خودکار جواب صحیح احتمالی را به دانشآموزان ارائه خواهد کرد و آموزش قدمبهقدم برای حل معادلههای ریاضی پیچیده را نیز ارائه میدهد. موتور جستوجو گوگل همچنین میتواند در رابطه با برخی مفاهیم اساسی علم ریاضی مانند قضیه فیثاغورس، جزئیات دقیقی برای آموزش بهتر دانشآموزان ارائه کند. این ویژگیهای جدید برای درک بهتر مفاهیم ریاضی و فهمیدن موضوعات اصلی موثر خواهند بود.
اپلیکیشن گوگل لنز به این منظور برای دانشآموزان آپدیت جدیدی دریافت کرده است. دانشآموزان با استفاده از این نرمافزار میتوانند از مسئله یا معادله ریاضی خود عکس بگیرند و در عوض یک راهنمای قدم به قدم برای حل آن مسئله دریافت کنند. گوگل لنز میتواند جزئیات هر مرحله را با دقت زیاد شرح داده تا دانشآموزان روند حل یک مسئله پیچیده را یاد بگیرند. این قابلیت جدید از طریق اپلیکیشن Socratic به گوگل لنز اضافه شده است. مرداد و شهریور سال گذشته بود که شرکت گوگل، Socratic را خریداری کرد تا بتواند فعالیت خود را در حوزه یادگیری گسترش دهد. هنوز تاریخ دقیق اضافه شدن قابلیت مذکور به گوگل لنز اعلام نشده است.
گوگل لنز علاوهبر دریافت فیلتر جدید، محتوای سهبعدی بیش از ۱۰۰ مفهوم رشتههای علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات (رشتههای STEM) را در زمینه زیستشناسی و شیمی دریافت کرده است. دانشآموزان با استفاده از دستگاههای آیاواسی و اندرویدی که با ARCore سازگار هستند میتوانند به محتوای سهبعدی STEM دسترسی داشته باشند.
شرکت گوگل در بیانیه جدید خود اعلام کرده است که به دیگر ابزارهای یادگیریاش جزئیات ویژهای اضافه کرده است. برای مثال ابزار یادگیری Read Along شوق خواندن را در کودکان ایجاد میکند. این ابزار پیشتر با نام Bolo و ابتدا در هند در دسترس قرار گرفته بود. همچنین ابزار دیگری توسط گوگل توسعه یافته است که والدین توسط آن میتوانند برروی روند آموزش فرزندان خود نظارت کامل داشته باشند. Family Bell نام قابلیت دیگریست که والدین میتوانند از آن در اسپیکرها و نمایشگرهای هوشمند استفاده کنند تا زمان آغاز و پایان کلاس درس فرزندانشان را با صدای زنگ یادآوری کند.
لینک کوتاه: