در سال ۲۰۱۲ ما برای اولین بار قابلیت زیبایی را همراه با موبایلهای انقلابی U701 و U2 به گوشیهایمان آوردیم. با این موفقیت بخش جدیدی در صنعت موبایل تشکیل شد؛ گوشیهایی که بهخصوص برای زیبای ساخته شدهاند و این موجب شد تا روند جدید شکل گیرد تا کاربران سلفی بگیرند و بعد آن را زیبا سازی کنند و سپس آن را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند. به همین طریق بعدها شرکتهای دیگر نیز چنین قابلیتهایی را درگوشیهایشان تعبیه کردند.
اوپو U701 اولین گوشیای در بازار بود که به قابلیت سلفی زیبا مجهز شده بود. با اینکه در آن زمان اکثر گوشیها به دوربین جلویی ۱.۳ مگاپیکسلی مجهز بودند، اوپو U701 دوربین ۲ مگاپیکسلی برای سلفی گرفتن داشته که با موتور پردازش تصویر Beauty+ عکسهایی ثبت می کرد که در آنها صورت کاملاً تشخیص داده می شد، تون رنگ پوست طبیعی ثبت می شد و همچنین امکان بهبود مشخصات صورت را داشت. این تغییرات طبیعی به کاربران اجازه می داد تا صورتهای زیبایشان را از طریق دوربین گوشی ببینند.
در زمان ارائه U2 رسانهها لقب بهترین دوربین ثبت سلفی را به این گوشی داده بودند. دوربین جلویی این گوشی به لنز 4P انحنا دار ۵ مگاپیکسلی مجهز شده بود که با الگوریتمی خاص تصاویر شما را ارتقا می داد. با این قابلیتها این امکان وجود داشت تا به صورت زنده افکتهای مورد نظر را قبل از عکس برداری به وضوح مشاهده کرد.
اوپو U2 قابلیت تصویر خندان گروهی را نیز به همراه داشت که راه را برای قابلیت پردازش چند فریمی هموار کرد. این قابلیت به کاربر اجازه می داد تا در لحظه ۵ عکس بگیرد و سپس از بین عکسها صورت یا اشیای مناسب را انتخاب کند و نتیجه نهایی را در بهترین حال تحویل بگیرد.
در سال ۲۰۱۲ گوشی اوپو Find 3 با قابلیت تصویر برداری آنی همراه بود که تأخیر در عکاسی را از بین می برد و عکس شما دقیقاً پس از فشردن شاتر به ثبت می رسید.
گوشی اوپو Find 5 که در تاریخ ۱۲ دسامبر ۲۰۱۳ معرفی شد، پرچمدار اوپو بود و عنوان گوشی نمونه سال برای بنچمارک برگزیده شد. این مدل اولین گوشی بود که از قابلیت HDR به صورت سخت افزاری بهره می برد. همچنین اولین گوشی بود که می توانست با کیفیت 480P و 720P، ۱۲۰ یا ۹۰ فریم بر ثانیه ثبت کند.
در سال ۲۰۱۳ اوپو گوشی N1 را معرفی کرد که اولین گوشی دنیا با قابلیت چرخش دوربین تا ۲۰۶ درجه بود. دوربین این گوشی توانایی ثبت تصاویر ۱۳ مگاپیکسلی در هر دو حالت عادی و سلفی را دارا بود. در همین سال بودد که با گوشی 8S امکان ثبت تصاویر با شدت نور پایین را معرفی کردیم که شادی بیشتری به صنعت عکسبرداری موبایل افزود.
در سال ۲۰۱۴ با معرفی اوپو Find 7 را معرفی کردیم که به کمک قابلیت پردازش چند فریمی تصاویری با کیفیت ۵۰ مگاپیکسل ثبت می کرد که کیفیت عکس روی جلد مجلههاست. توجه داشته باشید که دوربین این گوشی ۱۳ مگاپیکسل بود و تمام این امکانات جالب بدون نوآوریهای گذشته اوپو ممکن نبود. این گوشی به قابلیت ثابت سازی چند فریمی تصویر نیز مجهز شده بود که در لحظه فشردن دکمه شاتر چندین عکس گرفته می شد و پس از تجزیه و تحلیل در پس زمینه بهترین عکس انتخاب میشد. همچنان این قابلیت سریعترین نمونه در صنعت است که در عرض چند میلی ثانیه عکسهای برتر را از میان بقیه انتخاب و ذخیره می کند.
در سال گوشی اوپو N3 ارتقا یافت تا به دوربین ۲۰۶ درجه آزاد مجهز شود و تنها گوشی پتنت شده با دوربین قابل چرخش باشد. همچنین این گوشی با افتخار توسط Schneider Kreuznach آلمان مورد تائید قرار گرفت. گشودگی دیافراگم ۱/۲.۳ و سنسور ۱۶ مگاپیکسلی سی موس اجازه داد تا اندازه هر پیکسل به ۱.۳۴ µm افزایش یابد تا کاربران بتوانند با قابلیتهای که در پیش معرفی شد تصاویری ۶۴ مگاپیکسلی تهیه کنند. در ضمن این گوشی قابلیت تصویر برداری پاناروما به صورت خودکار، ردیابی خوشحالی و بسیاری قابلیت دیگر داشت که عکس برداری را برای کاربران جذاب و خلاقانه می کرد.
در سال ۲۰۱۵ و با عرضه گوشی R7 تغییراتی اساسی در زمینه فوکوس ایجاد شد که به کمک PDAF سرعت فوکوس را تا ۰.۱ ثانیه در هر دو پردازنده اسنپ دراگون و مدیاتک کاهش میداد. همچنین در سال ما تکنولوژی صفحه نمایش به عنوان فلش را معرفی کردیم و سپس بعد از چند ماه اپل این قابلیت را با نام رتینا فلش به اختیار گرفت. این قابلیت در ترکیب با تکنولوژیهای قبلی در زمینه تصویر برداری سلفی قابلیت Beautify Selfie 3.0 را به وجود آورد که به شما این امکان را می داد تا در تاریکی نیز سلفیهای خیرهکننده ای بگیرید.
در حالا در سال ۲۰۱۶ ما سری گوشیهای F را معرفی کردیم که مخصوصاً برای عکاسی طراحی شده و اولین گوشی از این سری در ژانویه عرضه شد. ما امیدواریم تا کاربران زیادی در سرتاسر دنیا فناوری تصویر برداری بی رقیب اوپو را تجربه کنند و از آن لذت ببرند.
لینک کوتاه: