کالاسودا – ایلان ماسک مدیرعامل تسلا از معرفی رسمی خودروی تسلا مدل Y در تاریخ ۱۴ مارس ۲۰۱۹ خبر داد. این خودروی الکتریکی جدید پنجمین خودروهای الکتریکی تسلا از زمان تاسیس این شرکت در سال ۲۰۰۳ است.
تشابهات مدل Y با خودروی مدل ۳
حدود ۷۵% از قطعات مشابه مدل ۳ دارد که در حال حاضر ارزان ترین خودروی تسلا محسوب می شود. ماسک در این مورد گفته است که مدل Y ، ۱۰ درصد بزرگتر از انواع قبلی است و قیمت آن نیز حدود ۱۰ درصد بیشتر خواهد بود. مدلY دارای درب های Falcon Wing که در خودروهای شاسی بلند بزرگ تر تسلا وجود دارد در این مدل یافت نمی شود. مشخصات دقیق و قیمت گذاری در این رویداد تا حدود ۱۰ روز دیگر مشخص خواهد شد.
ماسک همچنین اعلام کرد که کامیون الکتریکی خود را طی سال جاری رونمایی خواهد کرد. خودروی تسلا مدلY در کارخانه گیگافکتوری در خارج از ایالت نوادا تولید خواهد شد و این خودرو در سال ۲۰۲۰ به تولید انبوه خواهد رسید. به همین منظور تسلا برنامه دارد که خودروهای مدل Y خود را در کارخانه گیگافکتوری شعبه شانگهای چین نیز بسازد. این اعلانیه از جانب تسلا زمانی اعلام شد که خودروی مدل ۳ این شرکت به قیمت ۳۵ هزار دلار سرانجام برای فروش آماده شد.
لینک کوتاه: