به گزارش سیارنیوز و به نقل از برات نیوز، پیش از اصلاح قیمت خودروها در بازار، قیمت پراید رشد چشمگیری را تجربه کرد. تولیدکنندگان این خودرو اظهار کردند که این افزایش قیمت به دلیل توقف تولید پراید است و اگر سیر صعودی قیمت این خودرو به همین نحو ادامه پیدا کند؛ برای کنترل قیمتها، تولید آن را دوباره آغاز خواهند کرد. اما حالا این شرکت تصمیم گرفتهاست که توقف تولید پراید را با افزایش تولید ساینا و کوییک جبران کند.
این شرکت ادعا میکند که تنها گروه خودروسازی ایرانی است که تجهیزات و توانایی لازم برای ساخت بدنهی خودروهای خود را دارد و به تازگی خط رباتیک تولید دومنظوره محصولات جدید را، راهاندازی کردهاست.
عدهای از مسئولان این گروه خودروسازی برای توجیه افزایش سرسامآور قیمت پراید، به زمان توقف تولید برخی محصولات قدیمی مانند پیکان و زانتیا اشارهکردند و بیان نمودند که قیمت این خودروها هم پس از توقف تولید آنها افزایش پیدا کردهاست. با توجه به این موضوع، آنها افزایش غیرمنطقی قیمت پراید پس از انتشار خبر توقف تولید آن را، امری طبیعی عنوان کردند. پس از طرح این موضوعات، مسئولان این شرکت اعلام کردند که اگر رشد قیمت پراید به همین صورت ادامه یابد؛ مجبور به شروع دوبارهی تولید این خودرو خواهند شد.
البته بنابر خبرهای قبلی، تنها تولید پرایدهای مدل ۱۱۱ و ۱۳۲ متوقف شدهاست و تولید پراید ۱۳۱ برای عمل به تعهدات قبلی همچنان ادامه دارد.
حالا یک هفته پس از اصلاح قیمت کلیه خودروها در بازار و صادرشدن مجوز افزایش۲۳ درصدی قیمتها، گروه خودروسازی سایپا اعلام کردهاست که برای جبران توقف تولید پراید و کاهش قیمتها، تولید دو محصول ساینا و کوییک را افزایش خواهد داد.
خط تولید رباتیک جدید سایپا پس از توقف تولید پراید به بهرهبرداری میرسد
مدیرعامل این گروه خودروسازی اعلام کرد که از تیرماه سال گذشته، برای اجرای طرح توقف تولید پراید، دستورالعملهای لازم برای افزایش ظرفیت تولید محصولات Q200 و S200 که از خودروهای خانواده ساینا و کوییک هستند صادر شدهاست و در راستای همین تصمیم، خط رباتیک تولید بدنه محصولات جدید این شرکت، در ماه گذشته راهاندازی شدهاست.
مهمترین ویژگی خط تولید جدید سایپا، طراحی و ساخت کامل تمامی تجهیزات به دست متخصصان ایرانی است. در تولید تجهیزات این خط تولید رباتیک، سعی شدهاست که در کنار به کارگیری تکنولوژی روز دنیا، از منابع داخلی کشور استفاده شود و میزان ارزبری روشهای تولید گذشته، به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
خط رباتیک تولید بدنه جدید سایپا، دارای ۱۴۵ دستگاه فیکسچر و ابزار، ۶ دستگاه ربات و ۲ دستگاه سیستم EMS است. شرکت خودروسازی سایپا در نظر دارد با استفاده از این تکنولوژی، ظرفیت اسمی تولید خود را افزایش دهد و در مجموعه دیگر خود یعنی پارس خودرو، تیپهای مختلفی از کوییک و ساینا را به دست تولید برساند.
لینک کوتاه: