شرکت نوبیا بهتازگی از گوشی گیمینگ جدید خود با نام رد مجیک 5S رونمایی کرد. این گوشی گیمینگ دارای نمایشگری با رفرش ریت ۱۴۴ هرتزی از نوع آمولد است و پنل پشتی آن توسط یک ماژول سهگانه مزین شده است. این دستگاه از یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپرساعتی بهره برده و سیستم خنککننده پیشرفتهای دارد که شامل محفظه بخار آبکاری شده با نقره است.
نوبیا رد مجیک 5G، نام محصولیست که اواخر اسفندماه سال گذشته توسط شرکت نوبیا رونمایی شد. این گوشی هوشمند، نمایشگر ۱۴۴ هرتزی داشت و از پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ بهره میبرد. رد مجیک 5G نیز فن خنککنندهای قوی داشت و یکی از گوشیهای گیمینگ باکیفیتی بود که در آن زمان به بازار عرضه شده بود. حالا تقریبا با گذشت ۶ ماه، این شرکت تصمیم به عرضه محصول جدید خود گرفته است که نسبتبه مدل قبلی بهبودهایی از لحاظ عملکردی خواهد داشت.
رد مجیک 5S، سیستم خنککنندهای متفاوت با مدل قبلی دارد. نوبیا با تغییر در این سیستم خنککننده قصد داشته تا بازدهی رد مجیک 5S را بسیار بیشتر از مدل پیشین کند. در این سیستم جدید، محفظه بخاری بهکار رفته است که با روکش نقره آبکاری شده است. رد مجیک 5S از لحاظ ظاهر و دیگر مشخصات، شباهت بسیاری با رد مجیک5G دارد.
ردمجیک 5S یک وسیله جانبی جالبتوجه بهنام Ice Dock دارد که با چسبیدن به پشت گوشی، در روند خنکسازی دستگاه اثر مثبت خواهد گذاشت. به ادعای نوبیا، این سیستم خنککننده جدید میتواند عملکردی بهتر از لولههای حرارتی مسی که در بسیاری از گوشیهای هوشمند استفاده میشوند ارائه دهد. بد نیست بدانید یک سیستم خنککننده خوب باعث میشود تا عملکرد دستگاه شما بر اثر داغ شدن، کند نشود.
رد مجیک 5S مانند رد مجیک 5G، از فن خنککننده داخلی نیز بهره میبرد؛ اما در عین حال از سیستم جدیدی با نام Trinity Coolng نیز برخوردار است. نوبیا در سیستم جدید خود از یک لوله خنککننده مایع، مواد حرارتی در ابعاد نانو و حسگرهای دماسنج کمک گرفته که سبب میشوند فرایند تهویه ۴.۳ درصد بهتر انجام شود. نوبیا مدعی شده است این اولین سیستم خنککننده دنیاست که وجود پوشش نقره برروی محفظه بخار آن سبب عملکرد بهترش میشود.
علاوهبراین، رد مجیک 5S، فنی چرخان دارد که در هر دقیقه ۱۵ هزار دور میچرخد و باعث خنک شدن هرچه بیشتر دستگاه میشود. نوبیا برای این گوشی گیمینگ نوظهور خود از فناوری شارژ ۵۵ وات بهره گرفته است. البته حضور این فناوری سبب داغ شدن گوشی میشود که سیستم خنککننده قوی این نگرانی را برطرف کرده است.
از دیگر ویژگیهای این گوشی گیمینگ جدید میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نمایشگر آمولد ۶.۶۵ اینچی با وضوح FHD+
- حاشیه کم در بالا و پایین نمایشگر
- رفرش ریت ۱۴۴ هرتزی
- نرخ نمونهبرداری لمسی ۲۴۰ هرتزی
- دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی
- نورپردازی RGB
نوبیا رد مجیک 5S دارای کلیدهای ویژهای از نوع خازنیست که با لمس کردن قابل استفاده هستند. نرخ لمسی این کلیدها ۳۲۰ هرتز بوده و تجربه بهینهای را در بازیهای رقابتی به کاربر ارائه میکنند. نوبیا مدعی شده است که در این محصول جدید، عملکرد نرمافزار Game Space نیز بهبود یافته است. این نرمافزار به کاربران این امکان را میدهد تا برای بهینه کردن تجربه بازی، تنظیمات گوشی خود را تغییر دهند.
مانند مدل قبلی، این گوشی هوشمند گیمینگ نیز از تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ بهره میبرد. تراشهای هشت هستهای که با معماری ۷ نانومتری ساخته شده و میتواند حداکثر سرعت کلاک ۲.۸۴ گیگاهرتز را ارائه کند. این تراشه ۴ هسته Cortex A77 و ۴ هسته Cortex A55 دارد. پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۵۰ نیز برروی این تراشه سوار شده است.
نوبیا رد مجیک 5S درکنار پردازنده مرکزی قدرتمندی که در دل خود جای داده است، ۱۶ گیگابایت حافظه رم LPDDR5 و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی پرسرعت UFS 3.1 دارد. این گوشی هوشمند بهصورت پیشفرض با رابط کاربری Red Magic OS و سیستمعامل اندروید ۱۰ ارائه میشود.
این گوشی گیمینگ نوظهور نوبیا، برای تأمین انرژی موردنیاز قطعات خود به یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپرساعتی متوسل شده است که طبق گفتههای پیشین در همین مطلب، از فناوری شارژ سریع ۵۵ واتی بهره میبرد. در جعبه این گوشی هوشمند نیز یک شارژر ۱۸ واتی قرار داده شده است.
نوبیا رد مجیک 5S را در دو رنگ نقرهای مزین شده و ترکیب رنگهای آبی و قرمز به بازار عرضه خواهد کرد. این گوشی هوشمند گیمینگ نوبیا قرار است در قالب کانفیگهای زیر روانه بازار شود:
- ۸ گیگابایت حافظه رم + ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی با قیمت ۳،۷۹۹ یوآن معادل ۵۴۲ دلار
- ۱۲ گیگابایت حافظه رم + ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی با قیمت ۴،۳۹۹ یوآن معادل تقریبا ۶۲۸ دلار
- ۱۶ گیگابایت حافظه رم + ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی با قیمت ۴،۹۹۹ یوآن معادل تقریبا ۷۱۵ دلار
شرکت نوبیا همچنین اعلام کرده است که فروش رسمی نوبیا رد مجیک 5S از تاریخ اول اوت ۲۰۲۰ مصادف با ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ در چین و از سپتامبر ۲۰۲۰ مصادف با شهریور و مهر ۱۳۹۹ در بازارهای بینالمللی آغاز خواهد شد.
لینک کوتاه: