سامسونگ در رویداد آنپکد که بهتازگی بهصورت آنلاین برگزار شد، محصولات مهمی را معرفی کرد. گلکسی تب اس ۷ و گلکسی تب اس ۷ پلاس، دو محصولی بودند که در این رویداد رونمایی شدند.
در دنیایی که دیگر کمتر برندی به ساخت تبلتهای اندرویدی دست میزد، سامسونگ هنوز بر این سنت خود پایدار بوده و تبلتهای اندرویدی با کیفیتی را به بازار معرفی میکند. رویداد آنپکد که یکی از مهمترین معرفیهایش برای دنیای فناوری، خانواده نوت ۲۰ بود، تبلتهای جدید گلکسی تب S7 و گلکسی تب S7 پلاس را نیز به لیست محصولات سامسونگ اضافه کرد.
طبیعیست که این دو محصول همخانواده، ویژگیهای مشترکی نیز با هم داشته باشند. از این ویژگیهای مشترک میتوانیم نمایشگری با رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی، پشتیبانی از قلم S Pen، سیستم پخش صدای با کیفیت و تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس را نام ببریم. این دو تبلت همچنین از رابط کاربری مشترکی بهره میبرند. هر دو تبلت نوظهور سامسونگ، از چهار اسپیکر AKG استفاده میکنند که دو بلندگو در سمت راست و دو بلندگو در سمت چپ قرار دارند.
گلکسی تب اس ۷ پلاس نمایشگری ۱۲.۴ اینچی از نوع آمولد با رزولوشن ۲۸۰۰ در ۱۷۵۲ پیکسل دارد که روشنایی ۴۲۰ نیتی را ارائه میکند. در این تبلت حسگر اسکنر اثر انگشت با نمایشگر ادغام شده است. قلم S Pen که همراه با خانواده گلکسی نوت ۲۰ معرفی شد، قلمیست که همراه با گلکسی تب اس ۷ پلاس نیز معرفی شد. این قلم نرخ تأخیر لمسی ۹ میلیثانیهای را ارائه میکند. این قلم در همکاری نزدیکی که سامسونگ با مایکروسافت داشته است جهت استفاده از ویژگیهای آفیس مایکروسافت توسعه یافته است.
سامسونگ این امکان را برای کاربران خود فراهم کرده است که بتوانند گلکسی تب اس ۷ پلاس را همراه با کیبورد سفارش دهند. درواقع با استفاده از حالت همیشه فعال DeX، امکان بهرهگیری از این تبلت همراه با کیبورد به صورت لپتاپ وجود دارد. سامسونگ تبلت جدید خود را با ضخامت کم طراحی کرده است. بدنه باریک این تبلت ۵.۷ میلیمتر ضخامت دارد. این تبلت برای تأمین انرژی مورد نیاز قطعات خود از یک باتری ۱۰۰۹۰ میلیآمپرساعتی بهره میبرد که در حالت پخش مداوم ویدئو، تا ۱۶ ساعت شارژدهی خواهد داشت. ذکر این نکته لازم است که تبلت مذکور، همراه با شارژر ۴۵ واتی عرضه خواهد شد، به همین دلیل برای استفاده از ویژگی پخش ویدئو مداوم باید شارژری جداگانه برای این تبلت خریداری شود.
سامسونگ از تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس شرکت کوالکام به عنوان قلب تپنده این محصول استفاده کرده است. تراشه مذکور، درمقایسهبا اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس از سرعت بیشتری برخوردار است. پشتیبانی از وایفای، LTE و 5G در نسخه مجهز به درگاه سیمکارت، از جمله ویژگیهای این تبلت نوظهور است.
در این تبلت از یک ویژگی با نام Auto Hotspot بهره گرفته شده است که بهصورت خودکار میتواند سایر دستگاههای سری گلکسی را به تبلت مذکور متصل کرده تا بتوان از شبکه اینترنتی آنها استفاده کرد. سامسونگ برای این تبلت از ۶ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی بهره گرفته است. لازم بهذکر است که این حافظه ذخیرهسازی از طریق درگاه کارت میکرو اسدی، قابل ارتقاء است. سامسونگ در کانفیگی دیگر با ۸ گیگابایت حافظه رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی این محصول را موجود کرده است.
گلکسی تب اس ۷ پلاس در پنل پشتی خود یک دوربین دوگانه با حسگرهای ۱۳ و ۵ مگاپیکسلی مجهز به لنز اولتراواید دارد. دوربین سلفی این محصول نیز ۸ مگاپیکسل گزارش شده است. از دیگر ویژگیهای این تبلت جدید میتوان به حضور نوار مغناطیسی روی بدنه برای نگهداری از قلم S Pen اشاره کرد.
مدل پایه این تبلت، نمایشگری کوچکتر و قیمت پایینتری دارد. گلکسی تب اس ۷ دارای نمایشگری ۱۱ اینچی از نوع LCD LTPS TFT است. یکی از دلایل ارزانتر بودن این تبلت را استفاده از این نوع نمایشگر دانستهاند. نمایشگر LCD این محصول میتواند به روشنایی ۵۰۰ نیتی دست یافته و رفرش ریتی ۱۲۰ هرتزی دارد. این تبلت نیز مانند همخانواده خود از قلم S Pen پشتیبانی میکند با این تفاوت که نرخ تأخیر لمسی آن ۲۶ میلیثانیه گزارش شده است.
گلکسی تب اس ۷ بهدلیل بهرهمندی از نمایشگری کوچکتر، ۱۰۰ گرم سبکتر از مدل پلاس است. این تبلت برای تأمین انرژی مورد نیاز قطعاتش از یک باتری ۷۰۴۰ میلیآمپرساعتی بهره میگیرد. توسط قدرت این باتری میتوان ۱۵ ساعت بهصورت مداوم ویدئو تماشا کرد.
همچون مدل پلاس، مدل پایه نیز از تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس بهره میبرد. در کنار این تراشه ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی مشخصات فنی این تبلت را تکمیل میکنند. گلکسی تب اس ۷ از لحاظ دوربین کاملا شبیه به مدل پلاس بوده و از Book cover Keyboard که از تاچپد بهره میبرد، پشتیبانی میکند.
در این محصول حسگر اسکنر اثر انگشت با نمایشگر LCD ادغام شده و پشتیبانی از درگاه USB از نوع C نسل اول و دیسپلیپورت برای اتصال به مانیتور بزرگتر از دیگر ویژگیهای آن بهشمار میرود.
لینک کوتاه: