گلکسی زد فولد 2 تام براون

رونمایی از گلکسی زد فولد ۲ تام براون با قیمت ۳۳۰۰ دلار

به‌گفته شرکت سامسونگ، مدل تام براون گلکسی زد فولد ۲ قرار است با قیمت ۳۳۰۰ دلار به بازار عرضه شود. اگر از محصولات سفارشی شرکت‌هایی مانند کاویار چشم‌پوشی کنیم، این محصول گران‌قیمت‌ترین گوشی هوشمندی‌ست که تابه‌حال در دنیا تولید شده است.

گلکسی زد فولد ۲ که به‌تازگی معرفی شده، گوشی هوشمند تاشدنی سامسونگ است. با اینکه مدل استاندارد این گوشی هوشمند از قیمت بالایی برخوردار است، مدل تام برون از همین محصول نیز قرار است با قیمتی هنگفت به بازار عرضه شود. در بخش دوم رویداد آنپکد بود که سامسونگ اعلام کرد مدتی می‌شود با برند معروف مد آمریکایی به‌نام تام براون درحال همکاری‌ست تا نسخه‌ای ویژه از گلکسی زد فولد ۲ را به بازار عرضه کند. پیش‌تر نیز گوشی هوشمند Galaxy Z Flip در نسخه تام برون تولید شده بود که نسبت‌به مدل استانداردش قیمت بیشتری دارد.

در بیانیه‌ مطبوعاتی که سامسونگ برای معرفی نسخه تام براون گلکسی زد فولد ۲ منتشر کرده، از جملاتی جذاب برای جلب توجه مردم استفاده کرده است. ازجمله تفاوت‌های این مدل ویژه با مدل استاندارد، تغییرات نرم‌افزاری‌ست. این تغییرات را می‌توان صفحه‌ قفل جدید و فیلتر تصویر اختصاصی دانست.

این‌طور که معلوم است سامسونگ قصد دارد تا این نسخه ویژه را همراه با گلکسی واچ ۳ و گلکسی بادز لایو به بازار عرضه کند. مدل استاندارد گلکسی زد فولد ۲ با هیچ‌کدام از این دو محصول مذکور همراه نخواهد شد. سامسونگ تلاش دارد تا با همکاری با تام برون، این محصول را در دسته تولیدات لوکس قرار دهد. مدل استاندارد زد فولد ۲ قرار است با گارانتی ویژه ارائه شود که طبق آن، درصورت آسیب‌دیدن تصادفی گوشی می‌توان یک بار نمایشگرش را تعویض کرد. همچنین قرار است سرویس‌های دیگری نیز با گوشی جدید سامسونگ ارائه شود.

سخت‌افزار موجود در نسخه‌ تام برون گلکسی زد فولد ۲ همان سخت‌افزار به‌کاررفته در مدل استاندارد است. از همین رو، این گوشی هوشمند به نمایشگر خارجی ۶٫۲ اینچی دارد که با حاشیه‌ بسیار کمی که دارد و ظاهری جذاب به خود گرفته است.

نمایشگر اصلی گلکسی زد فولد ۲ مانند زد فلیپ از شیشه‌ فوق‌باریک (UTG) ساخته شده است. همچنین نمایشگر زد فولد ۲ رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی دارد. از تراشه‌ اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس کوالکام به‌عنوان قلب تپنده این محصول بهره گرفته شده است. ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ ذخیره‌ سازی، ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم و باتری ۴،۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی ویژگی‌های سخت‌افزاری این گوشی هوشمند را تکمیل می‌کنند. پشتیبانی از فناوری شارژ بی‌سیم و شارژ معکوس و شارژ سریع و شبکه‌ 5G  از دیگر ویژگی‌های این محصول است. گلکسی زد فولد ۲ هم‌اکنون برای پیش‌فروش عرضه شده و از تاریخ ۲۵ سپتامبر سال جاری میلادی مصادف با ۴ مهر ۹۹ روانه بازار خواهد شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا