تسلا رودستر

تولید تسلا رودستر به سال 2022 موکول شد

درحالی که در ابتدا قرار بود که تولید تسلا رودستر در 2020 آغاز شود، به‌تازگی باری دیگر به تعویق افتاده و به سال 2022 موکول شده است.

مدیر عامل تسلا یعنی ایلان ماسک در توئیتر اعلام کرده است که تولید تسلا رودستر تا «سال آینده» نیز آغاز نخواهد شد که تاخیری تقریباً دو ساله از زمان اولیه‌ی معین‌شده برای تولید آن به حساب می‌آید. این شرکت در سال 2017 از این خودروی 200 هزار دلاری خود رونمایی کرد که ایلان ماسک در آن زمان اعلام داشت که تولید رودستر را در 2020 کلید خواهند زد. با این حال، آغاز تولید به 2021 موکول شد و اکنون با تاخیر دیگری مواجه هستیم.

ایلان ماسک طی توئیتی اظهار داشته که کار روی «سیستم رانندگی سه‌موتوره و باتری پیشرفته» علت این تاخیر دوباره بوده‌اند. وی می‌گوید که تسلا امیدوار است در امسال مهندسی رودستر را به پایان برساند و یک نمونه‌ی قابل رانندگی را در اواخر تابستان آماده سازد.

انتظار می‌رود که تسلا رودستر هر زمان که به تولید و عرضه برسد، مشخصاتی قدرتمند و چشمگیر داشته باشد. ایلان ماسک هنگام معرفی رودستر مدعی شده بود که این خودرو با یک بار شارژ 620 مایل را طی می‌کند و به سرعت بیش از 250 مایل در ساعتِ آن اشاره کرده بود. همچنین این نکته را متذکر شده بود که سیستم سه‌موتوره‌ی آن (که شامل یک موتور در جلو و دو موتور در عقب می‌شود) این امکان را فراهم می‌کند تا طی تنها 1.9 ثانیه از صفر به 60 و طی 4.2 ثانیه از صفر به 100 برسید.

از سایر اخبار مرتبط با تسلا طی چند وقت اخیر، باید به پیشی گرفتن موسس آن ایلان ماسک از جف بزوس، موسس آمازون و قرار گرفتن وی در صدر لیست ثروتمندترین افراد جهان اشاره کرد. ماسک همچنین اخیراً از قصد خود برای فروش این شرکت به اپل در چند سال قبل گفته و شرکت Waymo نیز با کنایه‌ای به شیوه‌ی تبلیغاتی و ارائه‌ی اطلاعات تسلا اعلام کرده است که از این پس اصطلاح «خودران» را به کار نخواهد برد و به استفاده از «زبان حساب‌شده‌تر» در محتوای بازاریابی، آموزشی و تبلیغاتی خود متعهد می‌شود. علاوه بر این‌ها تسلا ملزم به فراخواندن 158 هزار خودرو به‌خاطر نقص فنی‌شان شده است. 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا