ایلان ماسک

ایلان ماسک به دنبال این است که تسلا رودستر امکان معلق‌ماندن در هوا را داشته باشد

ایلان ماسک طی مصاحبه‌ی جدید خود بیان داشته است که در نظر دارد تسلا رودستر را با امکان معلق‌ماندن در هوا روانه‌ی بازار کند.

مدیر تسلا یعنی ایلان ماسک چند سال قبل اعلام کرد که می‌خواهد رانشگرهایی از اسپیس‌اکس را روی تسلا رودستر نسل دومی که در سال ۲۰۲۲ به عرضه می‌رسد تعبیه کند.

حال ماسک در گفت‌وگو با «جو روگان» (Joe Rogan) طی پادکست او اظهار داشته است که تیم مهندسان در حال حاضر مشغول کار هستند روی اینکه چگونه تسلا رودستر می‌تواند بدون اینکه آسیبی به دیگران بزند، در هوا معلق بماند.

فکر کردم که شاید بتوانیم کاری کنیم که این خودرو در هوا معلق بماند اما نه در ارتفاع خیلی زیاد. پس شاید بتواند مثلاً حدود یک متر بالاتر از سطح زمین معلق بماند. در این صورت اگر سقوط کنید نمی‌میرید.

به گفته‌ی ایلان ماسک، این ایده را در نظر داشته‌اند که رانشگری را در جای پلاک خودرو تعبیه کند. در کل قطعاً این ایده‌ی تسلا باعث تعجب مسئولین و نهادهای دولتی خواهد شد و حتی اگر فناوری آن فراهم شود، برای استفاده در جاده‌های عمومی مورد تایید قرار نخواهد گرفت اما با توجه به میل همیشگی ایلان ماسک برای جابه‌جا کردن مرزهای فناوری، شاید این قابلیت بتواند در آینده برای خودروهای پرنده به کار گرفته شود.

علاوه بر این‌ها در این پادکست گذری به نمایش سایبرتراک در سال ۲۰۱۹ زده شده که طی آن طراح ارشد تسلا یعنی «فرانتس فان هولزهزن» (Franz von Holzhausen) توپی فولادی را به سمت شیشه‌ی کناری جهت اثبات نشکن بودن آن پرتاب کرد اما با این حال شیشه دچار شکستگی شد. ماسک در این باره چنین توضیح داده است:

شیشه‌ای که در تولید اصلی به کار گرفته می‌شود از شیشه‌ی آزمایشی بسیار مقاوم‌تر است. جهت ساخت شیشه‌ی اصلی به ابزار و کوره‌های عظیمی نیاز است و این زمان می‌برد. شیشه‌ی اصلی همیشه از شیشه‌ی آزمایشی بهتر است.

به گفته‌ی ایلان ماسک، آن‌ها پیش از نمایش اصلی جهت امتحان کردن مقاومت ساعت‌ها به شیشه‌ی کناری توپ فولادی را پرتاب کرده‌اند و همچنین با پُتک به در پایین شیشه ضربه زده‌اند که ممکن است شکستگی‌ای در شیشه ایجاد و آن را تضعیف کرده باشد.

تولید تسلا رودستر اخیراً به سال ۲۰۲۲ موکول شد. وقتی تسلا در سال ۲۰۱۷ از این خودرو رونمایی کرد، از آغاز تولید آن در سال ۲۰۲۰ خبر داده بود و حال به‌تازگی باری دیگر تولید آن را به تعویق انداخته است. از سایر اخبار مرتبط با تسلا طی چند وقت اخیر باید به پیشی گرفتن موسس آن ایلان ماسک از جف بزوس، موسس آمازون و قرار گرفتن وی در صدر لیست ثروتمندترین افراد جهان اشاره کرد. ماسک همچنین اخیراً از قصد خود برای فروش این شرکت به اپل در چند سال قبل گفته و شرکت Waymo نیز با کنایه‌ای به شیوه‌ی تبلیغاتی و ارائه‌ی اطلاعات تسلا اعلام کرده است که از این پس اصطلاح «خودران» را به کار نخواهد برد و به استفاده از «زبان حساب‌شده‌تر» در محتوای بازاریابی، آموزشی و تبلیغاتی خود متعهد می‌شود. علاوه بر این‌ها تسلا ملزم به فراخواندن ۱۵۸ هزار خودرو به‌خاطر نقص فنی‌شان شده است. 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا