به نظر میرسد که شرکت تسلا به مدیریت کارآفرین میلیاردر «ایلان ماسک» (Elon Musk) بهتازگی عرضهی سایبرتراک را به تعویق انداخته است.
خودروی تمام الکتریک تسلا با نام سایبرتراک با تاخیر در تولید مواجه شده است و تا سال ۲۰۲۲ به عرضه نخواهد رسید. در ابتدا برنامه این بود که تولید سایبرتراک در مقیاس گسترده تا پایان سال جاری آغاز شود اما با تغییر جدیدی که در وبسایت رسمی تسلا صورت گرفته از تاریخ عرضهی جدیدی حکایت دارد. در صفحهی پیشخرید سایبرتراک ذکر شده است که تا سال ۲۰۲۲ به عرضه نخواهد رسید.
این شرکت هنوز رسماً این موضوع را اعلام نکرده اما اگر اخبار مربوط به این پیکاپ تمام الکتریک را دنبال کرده باشید، این خبر برای شما آنچنان تعجبآور نخواهد بود.
بهعنوان مثال، ماسک طی گزارشی مالی در اوایل امسال اعلام کرد که تعدادی از خودروی جدید تسلا تا پایان ۲۰۲۱ تحویل خریداران داده خواهد شد و تولید عمده احتمالاً در ۲۰۲۲ آغاز میشود. با این حال، در وبسایت رسمی این شرکت برنامهی جدید عرضه را مشاهده میکنیم.
در حال حاضر علت تاخیر مشخص نیست اگرچه از آنجا که این یک خودروی کاملاً جدید است، این احتمال وجود دارد که پروسهی طراحی آن همچنان در جریان قرار داشته باشد و تکمیل و نهایی نشده باشد. همچنین ممکن است با کمبود جهانی تراشه، پروسهی تولید تحت تاثیر قرار گرفته باشد یا شاید این شرکت با ساخت کارخانهی تگزاس که سایبرتراک را تولید خواهد کرد، از برنامه عقب مانده است.
تخمین زده میشود که تا به اینجا بیش از ۱ میلیون سایبرتراک پیشخرید شده است که نشان میدهد تسلا کاری دشوار و چالشبرانگیز در پاسخگویی به تقاضای مشتریان را پس از آغاز تولید در پیش خواهد داشت.
از جدیدترین و مهمترین اخبار مرتبط با تسلا طی چند وقت اخیر میتوان به تعویق تولید رودستر تا سال ۲۰۲۲ اشاره کرد؛ خودرویی که پس از رونماییاش در ۲۰۱۷ قرار بود در ۲۰۲۰ به تولید برسد اما این امر به ۲۰۲۱ موکول شد و حال تاخیر دیگری را متحمل شده است. همچنین ایلان ماسک اظهار داشته که به دنبال این است که رودستر امکان معلقشدن در هوا را داشته باشد که بیشک قابلیت بسیار جذابی است اما چالشهای قابل توجهی پیش روی آن خواهد بود. ضمن اینها، اخیراً گزارشی مبنی بر مبتلا شدن ۴۵۰ تن از کارکنان کارخانهی تسلا در کالیفرنیا به کرونا منتشر شده بود و پس از زمزمهها و اتهاماتی مبنی بر جاسوسی این شرکت از چین به وسیلهی خودروهای خود، ایلان ماسک به شخصه تمام این اتهامات را تکذیب کرد. علاوه بر اینها، درحالی که تسلا در ماه مارچ پذیرش بیتکوین در معاملات خودروهای خود را آغاز کرده بود، اخیراً در این زمینه تجدید نظر کرد و اعلام کرد که تسلا دیگر بهخاطر نگرانیها بابت گرمایش جهانی بیتکوین را نمیپذیرد از آنجا که «رمزارز ایدهی خوبی است اما نباید به ضرر محیط زیست تمام شود». ضمناً این شرکت در راستای افزایش ایمنی خودروهای خود، تصمیم به استفاده از دوربینهای داخل آنها جهت نظارت بر راننده گرفته است.
لینک کوتاه: