راه اندازی کلینیک صنعت استان تهران

راه اندازی کلینیک صنعت استان تهران و رفع موانع تولید

با راه اندازی کلینیک صنعت استان تهران ، موانع تولید با همکاری صنایع فعال در این استان مرتفع می شود.

به گزارش سیار نیوز، با امضای تفاهم نامه همکاری هلدینگ نیک اندیش و سازمان بسیج مهندسین صنعت، موانع تولید با صنایع فعال در استان تهران رفع می‌شود.

درهمین حال، این تفاهم نامه در جهت استفاده بهینه از ظرفیت‌های آموزشی و تسهیل تبادلات نوین مالی به امضا رسیده است. براساس این گزارش، جلسه امضای تفاهم نامه همکاری بین سازمان بسیج مهندسین صنعت و هلدینگ نیک اندیش با حضور وحید والی مدیرعامل نیک اندیش، سرهنگ دوم پاسدار علی قهرمانلو مسئول سازمان بسیج  مهندسین صنعت و جمعی از مدیران ارشد هر دو طرف برگزار شد.

بهره‌مندی از ظرفیت های مدیریتی سازمان بسیج مهندسین صنعت

در این گزارش آمده است که این تفاهم‌نامه تحت عنوان کلینیک صنعت استان تهران، در راستای توسعه همکاری‌های مشترک و به منظور استفاده بهینه از ظرفیت‌های مشاوره‌ای، مدیریتی، آموزشی، پژوهشی و اجرایی سازمان بسیج مهندسین صنعت امضاء شده است.

ساماندهی و توسعه ظرفیت صنعت، منطبق با نیازهای منطقه‌ای و بومی با توانایی توسعه بازار داخلی و صادرات نیز از دیگر محورهای مطرح در این تفاهم نامه همکاری است.

تسهیل در مبادلات مالی واحدهای صنعتی

براساس این گزارش، کلینیک صنعت استان تهران قرار است در جهت تسهیل مبادلات مالی واحدهای صنعتی در عرصه بین‌المللی با شیوه‌های نوین و تخصصی با مرکزیت واحدهای صنعتی تهران از جمله تولیدکنندگان، صادرکنندگان و واردکنندگان انجام گیرد. یکی از اهداف مهم این همکاری رفع موانع تولید است که این امر در دو مرحله انجام خواهد شد.

براساس این گزارش، مرحله اول مربوط به آموزش‌های تخصصی می‌شود که بصورت جمعی و اختصاصی در قالب سمینارها و وبینارها برگزار خواهد شد.

در مرحله دوم نیز ، متخصصین مربوطه در عرصه اجرا وارد می‌شوند و اقدامات لازم را در راستای رفع چالش‌های موجود، بهینه‌سازی امر مبادلات و صادرات و بی‌اثر کردن تحریم‌ها انجام خواهند داد.

اجرای مشترک با هدف آموزش و تسهیل تبادلات مالی

این درحالی است که هلدینگ نیک اندیش که در حوزه پرداخت‌های آنلاین ارزی فعالیت می‌کند و صاحب برندهای نیک پرداخت و کوین نیک مارکت است، با همکاری سازمان بسیج مهندسین صنعت در کلینیک صنعت استان تهران، گام تازه‌ای در جهت رشد و شکوفایی تولید، پشتیبانی و مانع‌زدایی کشور برداشته است.

براساس این گزارش، این همکاری مشترک با هدف تحقق شعار سال ۱۴۰۰ به فرموده مقام معظم رهبری (تولید، پشتیبانی و مانع زدایی‌ها) به رشد و توسعه اقتصادی کشور، به روزرسانی و پیشرفت تولید در صنعت اقتصاد اجرایی شده است.

جذب نیروهای متخصص و دانش آموخته‌های حوزه‌های مختلف علمی در راستای اشتغال زایی و آموزش و  حمایت از تولید‌کنندگان کشور در تمام عرصه‌ها در راستای مانع زدایی از جهش تولید که یک رسالت ملی است، از دیگر اهداف مطرح شده در این همکاری مشترک است.

آموزش نیروهای جوان و بهره گیری از هوش و خلاقیت دانشجویان

از جمله اهداف این همکاری، آموزش نیرو‌های جوان و استفاده از هوش و خلاقیت بالقوه‌ی فارغ التحصیلان و دانشجویان حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی است.

براساس این گزارش، همچنین از دیگر اهداف بلند مدت این همکاری تشکیل شرکت‌های دانش بنیان در جهت تولیدات و تبادلات مالی بین کشورهای منطقه و جهان است.

نکته قابل تامل این که این تفاهم نامه همکاری درجهت بی اثر کردن تحریم‌های کشور و در راستای ارتباط‌ و مبادلات مالی در عرصه‌های گوناگون جهانی امضاء شده است.

ایجاد رونق اقتصادی درجهت بهبود وضعیت مردم

از دیگر مقاصد این همکاری است، تا با ایجاد رونق اقتصادی و توسعه صنعت و ارز آوری، بخشی از آسایش و معیشت مردمان کشور ایران تامین شود.

براساس این گزارش، مدیران دو طرف همچنین اظهار امیدواری کردند که با این همکاری مشترک، توانمندسازی زیست‌بوم کسب‌و‌کارهای حوزه تبادلات مالی صنایع، ایجاد سکوهای باز انتشار داده‌های پردازش‌شده جهت استفاده و بکارگیری در حوزه‌های آموزشی، مدیریتی، مشاوره، پژوهشی و اجرایی تسهیل شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا