۶ مرکز مخابراتی توسعه می یابد

عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابرات الغدیر، پیروزی، شهر قدس، سیدالشهداء، شهید رشیدی و شهید قندی از تاریخ ۲۶ دی ماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی مخابرات منطقه تهران، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات الغدیر با پیش شماره های۳۳۰۰ الی ۳۳۰۴، ۳۳۴۳، ۳۳۶۸ الی ۳۳۷۳ و ۳۶۶۲ ،در محدوده خیابانهای شهید محلاتی، شهید آیت ا… سعیدی، شهید ارجمندی راد و شهید ملاوردی خانی و در مرکز مخابرات پیروزی با پیش شماره های ۳۳۲۵، ۳۳۳۰ الی ۳۳۳۶، ۳۳۷۸، ۳۳۷۹ و ۳۶۶۰ در محدوده خیابان های شکوفه و نورصالحی، در مرکز مخابرات شهر قدس با پیش شماره های ۴۶۸۱ الی ۴۶۸۹ در محدوده شهرستان قدس، میدان بهاران، خیابان های شرعیان، ۹ دی، نوروزی و لبیک ۳، در مرکز مخابرات سیدالشهدا، با پیش شماره های ۵۵۱۳، ۵۵۱۴ و ۵۵۷۰ الی ۵۵۷۴ در محدوده خیابان های عسگری، مسجد، داوود سلامت، رفیع زاده و فرد محمدی و در مرکز مخابرات شهید رشیدی با پیش شماره های ۳۲۷۰ الی ۳۲۷۷ در محدوده خیابان های کارورزان جنوبی، هجرت ۷، ۱۶ و ۱۹ به مدت ۷۲ ساعت با اختلال همراه است.

براساس همین گزارش با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط تلفنی و دیتای مشترکین در مرکز مخابرات شهید قندی از ساعت ۲ بامداد به مدت ۴ ساعت دچار اختلال می شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا