هدیه ۲۰۰ گیگابایتی همراه اول برای خبرنگاران فعال شد

همزمان با روز خبرنگار و در آستانه سی‌ودومین سالگرد تأسیس همراه اول، بسته اینترنت ۲۰۰ گیگابایتی یک‌ساله برای خبرنگاران مشمول روی شبکه این اپراتور فعال شد؛ بسته‌ای که بدون نیاز به ثبت‌نام یا مراجعه، به‌صورت خودکار در اختیار خبرنگاران قرار گرفته است.

به گزارش زیمانیوز و به نقل از مرکز ارتباطات، توسعه برند و رویدادهای بین‌المللی همراه اول، بسته اینترنت هدیه خبرنگاران بر اساس فهرست اعلام‌شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فعال شده است.

بر این اساس، خبرنگارانی که بسته هدیه سال گذشته آنها به پایان رسیده یا حجم بسته قبلی خود را مصرف کرده‌اند، بسته جدید ۲۰۰ گیگابایتی با اعتبار یک‌ساله دریافت کرده‌اند.

فعال‌سازی بدون نیاز به ثبت‌نام

همراه اول اعلام کرده است که خبرنگاران مشمول برای دریافت این هدیه نیازی به ثبت‌نام یا انجام اقدام خاصی ندارند و بسته به‌صورت خودکار برای آنها فعال شده است.

این هدیه همزمان با ۱۷ مرداد، روز خبرنگار و در آستانه ۱۹ مرداد، سی‌ودومین سالگرد تأسیس همراه اول ارائه شده است.

رئیس مرکز ارتباطات همراه اول نیز به مناسبت روز خبرنگار، در پیامی از نقش خبرنگاران در ایجاد ارتباط میان رویدادها و جامعه و اهمیت روایتگری در کنار زیرساخت‌های ارتباطی تقدیر کرد.

در این پیام بر نقش خبرنگاران در معنا بخشیدن به رویدادها و اهمیت پیوند میان ارتباطات و روایتگری تأکید شده و روز خبرنگار به فعالان این حوزه تبریک گفته شده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا