بازی Death Stranding

نام بازی Death Stranding در ابتدا Dead Stranding بود

کارگردان کارکشته‌ی بازی Death Stranding یعنی «هیدئو کوجیما» (Hideo Kojima) درباره‌ی نام اصلی و قبلی بازی Death Stranding می‌گوید.

هیدئو کوجیما با آغاز سال ۲۰۲۰ شروغ به یادآوری راجع به جدیدترین پروژه‌ی خود کرده است. وی در صفحه‌های اجتماعی خود طرحی اولیه از Death Stranding برای زمانی که هنوز بازی‌نامه را ننوشته بودند را به اشتراک گذاشته است. نکته‌ی جالب‌تر اینجا است که به گفته‌ی او، Death Stranding در واقع قرار بود Dead Stranding نامیده شود.

بازی Death Stranding

دو شخصیت تفنگ به دست و با تجهیزات نظامی سنگین در تصویر بالا نشان می‌دهد که Death Stranding در ابتدا عنوان متفاوتی نسبت به محصول نهایی که فضایی ترسناک‌تر و عجیب‌تر دارد بوده است. این چشم‌انداز فوق‌العاده‌ای است که کمتر از استودیوهای دیگر مشاهده می‌کنیم و اسم جدید و تجهیزات شخصیت حکایت از دو تجربه‌ی کاملاً متفاوت دارد.

Death Stranding، تحسین شده از سوی بازیکنان و منتقدان و حتی بزرگان مدیوم‌های دیگر از جمله سینما، هم‌اکنون در دسترس پلی‌استیشن ۴ قرار دارد و در تابستان ۲۰۲۰ از طریق استیم و فروشگاه اپیک گیمز بر روی پی‌سی نیز عرضه خواهد شد. کوجیما اخیراً درباره‌ی ساخت دنباله‌ی این عنوان صحبت کرده و اظهار داشته است که اگر قرار باشد چنین عنوانی ساخته شود، باید از پایه توسعه پیدا کند.

نظر شما راجع به نام کنونی و قبلی بازی Death Stranding چیست؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا