دوربین وان پلاس ۸ پرو

DxOMark امتیاز ۱۱۹ را به دوربین وان پلاس ۸ پرو اختصاص داد

بنچمارک DxOMark با انتشار امتیاز دوربین وان پلاس ۸ پرو نشان داد که این گوشی چینی نسبت به آیفون‌ها و گلکسی اس ۲۰ پلاس دارای برتری‌هایی‌ست. DxOMark که یکی از معتبرترین بنچمارک‌های دنیاست، برروی کیفیت و توانایی دوربین‌های عکاسی و دوربین گوشی‌های هوشمند تمرکز ویژه‌ای دارد.

این بنچمارک برای گوشی وان ‌پلاس ۸ پرو امتیاز مجموع ۱۱۹ را درنظر گرفته که میانگینی از امتیاز توانایی دوربین در حالت عکاسی و فیلم‌برداری است. وان پلاس ۸ پرو با کسب چنین امتیازی توانست گوشی هوشمند گلکسی اس ۲۰ پلاس سامسونگ را از فهرست ۱۰ گوشی هوشمند برتر DxOMark خارج کند و در جایگاه دهم بایستد. حتی این گوشی چینی توانست از تمامی محصولات اپل از نظر کیفیت و توانایی دوربین اصلی پیشی بگیرد.

با قرارگیری وان پلاس ۸ پرو در این فهرست، ۹ گوشی از ۱۰ گوشی برتر منتخب این بنچمارک، مربوط به شرکت‌های چینی بوده و تنها گوشی گلکسی اس ۲۰ اولترا در این لیست ده عضوی مربوط به شرکتی کره‌ای‌ست.

جایگاه نخست این لیست متعلق به هواوی پی ۴۰ پرو با امتیاز ۱۲۸ و جایگاه دوم آن متعلق به آنر ۳۰ پرو پلاس با امتیاز ۱۲۵ است. دو گوشی اوپو فایند ایکس ۲ پرو و شیائومی می ۱۰ پرو نیز به‌طور مشترک با امتیاز ۱۲۴ در پله سوم ایستاده‌اند.

وان‌پلاس ۸ پرو در زمینه عکاسی امتیاز ۱۲۶ و در زمینه فیلم‌برداری امتیاز ۱۰۳ را کسب کرده است. بنچمارک DxOMark  عکاسی وان‌پلاس ۸ پرو را بخاطر ثبت جزئیات بسیار، اکسپوژر دقیق و سطح کم میزان نویز در تصاویر، مورد تمجید قرار داده است. افزون‌براین، برخورداری از فوکوس خودکار سریع و کاربردی نیز از دلایل دیگر امتیاز بالای وان‌پلاس ۸ پرو بوده است.

مثل همیشه علاوه‌بر نقاط مثبت این گوشی، نکات منفی نیز برای آن ذکر شده که می‌توان به عدم توانایی دوربین اصلی وان‌پلاس ۸ پرو در کنترل سطح نور سفید در برخی شرایط عکاسی اشاره کرد. همچنین دوربین اصلی عملکرد ضعیفی در شرایطی با نور کم به‌نمایش می‌گذارد. گزارش شده که حالت زوم این دوربین نیز کیفیت قابل توجهی را ارائه نمی‌دهد.

امتیاز ۱۰۳ برای کیفیت فیلم‌برداری به دلیل اکسپوژر مطلوب، محدوده گستردگی داینامیک، دقت رنگ بالا، تأثیر کم لرزش دست کاربر روی کیفیت نهایی و جرئیات فراوان فیلم ضبط‌شده به این گوشی هوشمند اختصاص یافته است. در قسمت فیلم‌برداری نیز می‌توان نقاط ضعفی چون فوکوس خودکار ضعیف و وجود نویز در برخی شرایط را مشاهده کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا