ثبت اطلاعات قراردادهای خارج از سامانه «ستاد» الزامی شد / عبور معاملات سامانه تدارکات الکترونیکی دولت از ۴۴۲۰ همت تا پایان خرداد ۱۴۰۴

در چهلمین جلسه کارگروه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت که با حضور نمایندگان نهادهای نظارتی، اجرایی و اقتصادی در مرکز توسعه تجارت الکترونیکی برگزار شد، ثبت اطلاعات قراردادهای منعقدشده خارج از سامانه «ستاد» به تصویب رسید. همچنین جدیدترین آمار عملکرد این سامانه تا پایان خرداد ۱۴۰۴ منتشر شد.

به گزارش زیمانیوز و به نقل از روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (تتا)، در جریان برگزاری چهلمین جلسه کارگروه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت با حضور نمایندگان سازمان برنامه و بودجه کشور، دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور، وزارت اطلاعات، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت نفت، سازمان اداری و استخدامی و سازمان فناوری اطلاعات، سه موضوع کلیدی در دستور کار قرار گرفت.

حمید توفیقی، سرپرست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی و دبیر کارگروه، اعلام کرد: با هدف تحقق اهداف قانون برنامه هفتم توسعه و ارتقای نظام یکپارچه مدیریت مالی دولت، پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور درباره ثبت اطلاعات قراردادهای منعقدشده خارج از سامانه «ستاد» پس از بحث و بررسی به تصویب اکثریت اعضای کارگروه رسید.

براساس مصوبه جدید، کلیه دستگاه‌های اجرایی که پیش از این برخلاف قوانین آمره، اقدام به انعقاد قرارداد خارج از بستر سامانه «ستاد» کرده‌اند، ملزم هستند حداکثر ظرف دو ماه از تاریخ اعلامی، نسبت به بارگذاری این قراردادها به همراه صورت‌ وضعیت‌ها و صورتحساب‌های مربوطه در سامانه اقدام کنند. از این پس، هرگونه پرداخت در این خصوص منوط به ثبت اطلاعات در «ستاد» و تبادل داده با سکوی یکپارچه مدیریت مالی دولت خواهد بود.

همچنین مقرر شد تمامی پرداخت‌های آتی مرتبط با قراردادهای فعلی یا آتی صرفاً در صورت ثبت اطلاعات قرارداد در سامانه «ستاد» امکان‌پذیر باشد. بر همین اساس، سازمان برنامه و بودجه موظف به حذف سامانه‌های موازی از جمله پایگاه اطلاعات قراردادهای کشور خواهد بود و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی نیز موظف است تمهیدات فنی اجرای این ضوابط را در سامانه فراهم کرده و از طریق درگاه رسمی سامانه به نشانی www.setadiran.ir اطلاع‌رسانی عمومی انجام دهد.

عملکرد سامانه ستاد تا پایان خرداد ۱۴۰۴

در ادامه این جلسه، آرش عسکری، مدیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت، گزارش عملکرد سامانه تا پایان خرداد ۱۴۰۴ را ارائه داد. به گفته وی، مجموع معاملات انجام‌شده در سامانه «ستاد» به بیش از ۲ میلیون و ۶۲۸ هزار فقره با ارزشی معادل ۴۴۲۰ هزار میلیارد تومان (۴۴۲۰ همت) رسیده است که از این رقم، حدود ۴۳۱۷ همت مربوط به معاملات دستگاه‌های دولتی و ۱۰۳ همت مربوط به مزایده‌های اجرای احکام قوه قضائیه بوده است.

عسکری افزود: تاکنون ۲۸ هزار و ۷۲۹ دستگاه اجرایی، ۶۸ هزار و ۸۸۸ تأمین‌کننده، بیش از ۷۱۰ هزار مزایده‌گر و ۸۹۱ هزار کاربر در سامانه فعالیت دارند. این آمار بیانگر توسعه گسترده زیرساخت‌های تجارت دولتی و حرکت به سوی شفافیت و یکپارچگی در نظام مالی کشور است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا