همچون صنعت مد و پوشاک که هر از چندگاهی مسیرهای کاملا متفاوتی را در پیش می گیرد، صنعت گجت ها و گوشی های هوشمند نیز چند سوایی است که به این عارضه مبتلا شده است و در سال های گذشته تب ساخت گوشی هایی با دوربین دوگانه، گوشی هایی با حسگر اثر انگشت و حتی گوشی های ماژولار نسبتا داغ شده بود. یکی از بازیگران اصلی تولید گوشی های هوشمند که هر از چندگاهی صنعت تولید این گوشی ها را تحت تاثیر قرار می دهد کمپانی بزرگ LG است. امروز با بررسی اجمالی پرچمدار جدید این کمپانی یعنی G6 با شما همراه هستیم.
طراحی
در نسخۀ پیشین این سری یعنی G5 شاهد تمایل کمپانی LG به ساخت گوشی موبایل نسبتا ماژولار بودیم. هر چند که در مقایسه با project area شرکت گوگل نمی توان حرفی از ماژولار بودن G5 زد ولی با تمام این اوصاف، G5 رنگ و بویی ماژولارگونه داشت. اما امسال تب ساخت گوشی های بدونه حاشیه به شدت بالا گرفته است و کمپانی LG نیز با این موج ساخت گوشی های بدون حاشیه همراه شده است و پرچمدار خود را با کمترین حاشیه ممکن روانۀ بازار کرده است. G6 دارای حاشیه بسیار اندک و ناچیزی در کناره ها است، حتی در حاشیه های بالایی و پایینی نیز حاشیه نسبت به نسخۀ قبلی به شدت کاهش یافته است.
این گوشی دارای ابعاد ۱۴۸.۹ x 71.9 x 7.9 mm (5.86 x 2.83 x 0.31) می باشد که نسبت به نسخۀ پیشین خود به مقدار ناچیزی عریضتر و ضخیمتر شده است. این گوشی ۱۶۳ گرم وزن دارد که ۴ گرم از G5 سنگینتر است. همچنین از یک ساختار آلمینیومی و شیشه ای بهره می برد و LG با بکارگیری طراحی منحصربفرد خود باعث شده تا هنگام در دست گرفتن این گوشی کاربر حس استقامت را به خوبی لمس کند. طراحی کلاسیک این گوشی با توجه به افزایش ابعاد، هنوز راحتی در دست گرفته شدن خود را حفظ کرده است که می تواند یک امتیاز بسیار مثبت برای این گوشی به حساب بیاید. انحنای ایجاد شده در گوشه های این پرچمدار و همچنین تبعیت صفحه نمایش از این طراحی باعث شده تا هماهنگی بی نظیری در ظاهر گوشی ایجاد شود که می توان به آن لقب یکی از زیباترین گوشی های سال را داد. اما از ظاهر زیبا و جذاب این گوشی که بگذریم ، LG با کنار گذاشتن حالت ماژولار گونۀ G5 در نسخۀ جدید سری G قابلیت جدید و بسیار بهتری را به این گوشی اضافه کرده است.
همانطور که شاید حدس زده باشید این قابلیت چیزی نیست جز ویژگی IP68 که مربوط به مقاومت گوشی های هوشمند در برابر نفوذ رطوبت و گرد و غبار می شود. به جرات می توان گفت LG با کنار گذاشتن ساختار ماژولارگونه خود علاوه بر اینکه به طراحی بهتری برای G6 در نظر گرفته در مجموعه مقاومت این گوشی را تا حد زیادی بهبود بخشیده است.
صفحه نمایش
باید بگوییم که LG یکی از ابرقدرتهای حال حاضر در بخش تولید صفحه نمایش در دنیا است. پس انتظار بی جایی نخواهد بود که توقع داشته باشیم تولیدات این کمپانی بالاخص گوشی های هوشمند این کمپانی در این ضمینه(نمایشگر) تا حد زیادی موفق عمل کنند. G6 از یک صفحه نمایش ۵.۷ اینچی بهره می برد که از نوع IPS LCD خازنی است و توانایی نمایش ۱۶ میلیون رنگ را دارا می باشد. این صفحه نمایش ۷۶.۸ درصد از کل قاب جلویی گوشی را اشغال می کند.
که می توان آن را با فبلتهای موجود در بازار مقایسه کرد. این صفحه نمایش دارای تراکم پیکسلی ۵۶۴ Ppi می باشد که برای این پرچمدار نسبتا مناسب و به کاربران اطمینان می دهد که کارکردن با آن بسیار راحت است. LG برای بهبود بخشیدن به مقاومت این صفحه نمایش از پروتکشن گوریلاگلاس ۳ بهره برده است.
شما برای تماشای تصاویر و ویدئو های خود می توانید حساب ویژه ای بر رو نمایشگر G6 باز کنید. این صفحه نمایش از رزولوشن ۱۴۴۰ x 2560 پشتیبانی می کند و کیفیت رنگ ها در این صفحه نمایش بسیار بهبود یافته است و به جرات می توان گفت LG هرچه در نسخۀ پیشین این گوشی نا موفق عمل کرده بود با عرضۀ G6 ان را جبران کرده است.
دوربین
در بخش دوربین LG از دو سنسور ۱۳ مگاپیکسلی با وسعت دیده ۷۱ و ۱۲۵ درجه استفاده و همچنین برای دوربین سلفی از یک دوربین ۵ مگاپیکسلی با وسعت دید(FOV) 100 درجه استفاده کرده است. ما شاهد استفادۀ ۲ دوربین در نسخۀ پیشین G6 بوده ایم ولی LG با ارتقاء سنسورهای به کار رفته در G6 تا حد بسیار زیادی کیفیت تصاویر ثبت شده توسط این گوشی را نسبت به قبل بهبود چشمگیری بخشیده است. اگر شما با دوربین G5 کار کرده باشید قطعا مشکل ثبت جزئیات کم توسط این گوشی را بیاد خواهید آورد ولی در G6 به لطف به کارگیری سنسورهای ۱۳ مگاپیکسلی IMX258 سونی توانایی ثبت جزئیات بهبود یافته است.
همچنین از لحاظ نرم افزاری در مود Advanced گوشی G6 به شما امکانات پیشرفته ای برای تظیمات عکس برداری ارائه می دهد. کیفیت تصاویر ثبت شده توسط این گوشی نسبتا قابل قبول است ولی G6 در ثبت تصاویر هنوز فاصلۀ زیادی با پرچمداران دیگر کمپانی ها همچون galaxy S8 و Pixel دارد. این گوشی برای ثبت ویدئو نیز توانایی ضبط ویدئو در رزولوشن 2K با ۳۰ فریم در ثانیه را دارد و برای تصویر برداری در رزولوشن ۱۰۸۰ نیز توانایی ثبت ۶۰ فریم در ثانیه را دارد.
کارایی و باتری
حال به یکی از نقاط عطف این گوشی (سخت افزار) می رسیم، جایی که LG از پردازندۀ چهار هسته ای Qualcomm Snapdragon 821 بهره برده است. دو هسته از این پردازنده در فرکانس ۲.۳۵ Ghz و دو هستۀ دیگر آن نیز در فرکانس ۱.۶ GhZ فعالیت می کنند همچنین پردازندۀ گرافیکی Adreno 530 وظیفۀ پردازش های گرافیکی را بر دوش می کشد G6 از حافظۀ ۴ گیگابایتی بهره می برد که با توجه به پردازندۀ مورد استفاده کاملا مناسب است و تناسب خوبی را برقرار می کنند.
همچنین LG برای ذخیره سازی فایلهای کاربران G6 را در سه مدل ۱۲۸،۶۴ و ۳۲ گیگابایتی عرضه می کند که کاربران می توانند با استفاده از اسلات توسعه تعبیه شده برای حافظۀ جنبی این گوشی را مجهز به یک کارت حافظۀ ۲۵۶ گیگابایتی کنند. عملکرد پردازنده در اجرای بازی ها و بنچمارک های روز راضی کننده است و ما در اجرای بازی سنگینی همچون آسفالت ۸ هیچ گونه افت کارایی را مشاهده نکردیم و بازی کاملا روان اجرا شد. اما G6 از یک باتری ۳۳۰۰ میلی آمپری بهره می برد که به میزان ۵۰۰ میلی آمپر از نسخۀ پیشین خود ظرفیت بیشتری دارد. می توان به LG تبریک گفت زیر توانسته است با افزایش بسیار اندک در اندازه و وزن بهبود قابل توجهی در ظرفیت باتری این گوشی ایجاد کند.
کلام آخر
با توجه به قیمت نسبتا مناسب گوشی G6 به عنوان یک پرچمدار می توان عنوان کرد که LG توانسته است جواب قابل قبولی به ناکارآمدی نسخه پیشین این پرچمدار ارائه دهد. به خوبی می توان به یاد آورد که G5 با عدم استقبال از سوی کاربران مواجه شد و فروش خوبی نسبت به دیگر رقبا نداشت ولی LG با عرضۀ G6 روی دیگر سکه را به کاربران نشان داد و توانست ثابت کند که هنر ساخت یک گوشی هوشمند را دارد. گوشی G6 شاید دچار نقاط ضعفی هر چند اندک باشد ولی به خوبی می تواند عنوان یک پرچمدار مقرون به صرفه را یدک بکشد، حال باید نشست و دید که آیا G6 می تواند یاد و خاطرۀ دوران طلایه دارانی همچون G3 را برای LG زنده کند یا خیر؟
لینک کوتاه: