پروازهای مسافری فرودگاه پیام به مشهد مقدس پس از سه سال از سر گرفته شد

با حضور خانواده شهید مدافع حرم و جمعی از مسئولان استانی، نخستین پرواز مسافری فرودگاه پیام به مقصد مشهد مقدس پس از سه سال توقف، آغاز شد. این اقدام سرآغاز برنامه‌ریزی برای گسترش مسیرهای داخلی و بین‌المللی و توسعه زیرساخت‌های هوایی استان البرز است.

بهhttps://sayarnews.ir/payamairport-4040314/ گزارش زیمانیوز به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام، نخستین پرواز مسافری کرج–مشهد پس از سه سال وقفه از سر گرفته شد. در مراسم آغاز این مسیر پروازی، علی حدادی نماینده مردم استان البرز در مجلس، فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی، مدیران کل استانی، مدیران فرودگاه پیام و خانواده شهید مدافع حرم نریمانی حضور داشتند. این پروازها به صورت منظم و دو بار در هفته انجام خواهد شد.

محسن حسنلو، مشاور وزیر ارتباطات، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام، این اقدام را گامی برای تسهیل سفرهای زیارتی و افزایش دسترسی شهروندان استان البرز به مقاصد پرتردد عنوان کرد و از آغاز مرحله‌ای جدید از توسعه فرودگاه خبر داد. او همچنین به اجرای برنامه‌های توسعه‌ای از جمله احداث باند دوم، بهسازی زیرساخت‌ها، راه‌اندازی تاکسی هوایی، گسترش خدمات آموزشی هوانوردی و توسعه ناوگان هوایی اشاره کرد. حسنلو افزود: مذاکراتی برای افزایش مقاصد پروازی داخلی و همچنین آغاز پروازهای خارجی در جریان است.

وی از راه‌اندازی خط پرواز باری بین پیام و داغستان خبر داد و گفت: تفاهم‌نامه همکاری برای توسعه اقتصادی و نمایشگاه دائمی محصولات منطقه ویژه اقتصادی پیام در داغستان امضا شده است.

علی حدادی، نماینده مردم البرز در مجلس، نیز این اقدام را گامی مهم برای جذب سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی استان دانست و تأکید کرد: فرودگاه پیام به یکی از مؤلفه‌های کلیدی حمل‌ونقل، صنعت و فناوری البرز تبدیل شده و توسعه خطوط بار و مسافر در این فرودگاه، می‌تواند نقش مهمی در رشد پایدار استان ایفا کند.
حدادی در ادامه بر اهمیت تصویب قوانین تسهیل‌گر در مجلس، همچون قانون جهش تولید دانش‌بنیان، صدور مجوزهای کسب‌وکار و برنامه هفتم توسعه، برای پیشرفت اقتصادی کشور تأکید کرد.

این گزارش نشان می‌دهد که با تلاش‌های انجام‌شده، پیام به یک مرکز مهم حمل‌ونقل هوایی و آموزش هوانوردی در کشور تبدیل شده و چشم‌انداز آن، توسعه و افزایش پروازهای داخلی و خارجی در سال‌های آینده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا