گوگل استادیا

مشترکین گوگل استادیا از فقدان عناوین جدید ناراضی هستند

مشترکین گوگل استادیا از فقدان عناوین جدید و جالب توجه در این پلتفرم که در نوامبر گذشته راه‌اندازی شد ناراضی و ناخشنود شده‌اند.

گوگل استادیا در اواخر نوامبر ۲۰۱۹ با ۲۲ بازی و وعده‌ی بازی‌های بسیار بیشتر راه‌اندازی شد. اگرچه بسیاری از افراد در استادیا عضو شدند به‌خاطر اینکه به آینده‌ی استریم بازی‌ها باور داشتند و می‌خواستند که عناوین AAA را بر روی هر پلتفرمی که مایل هستند بدون نگرانی از سخت‌افزار تجربه کنند، فقدان بازی‌های جدید در این پلتفرم نگران‌کننده است. کاربران رددیت به این نکته اشاره کرده‌اند که این پلتفرم و سرویس بیش از ۴۰ روز است که عنوان جدیدی دریافت نکرده است. بدون شک کارمندان استادیا نیازمند استراحت هستند ولی با وعده‌ی ارائه‌ی ۱۲۰ عنوان جدید برای سال ۲۰۲۰، به نظر نمی‌رسد که شروع خوبی داشته باشند.

علاوه بر این، باید گفت که بسیاری از ۴۲ عنوانی که در صفحه‌ی «بازی‌های» گوگل استادیا لیست شده، منتشر نشده‌اند که از جمله می‌توان به Cyberpunk 2077 ،Doom Eternal ،Baldur’s Gate 3 و Orcs Must Die 3 اشاره کرد. درحالی که بسیاری از عناوین منتشر نشده عناوینی استثنائی به نظر می‌رسند، باید منتظر ماند و دید که گوگل چگونه می‌تواند ۱۲۰ بازی جدید را به این پلتفرم اضافه کند. تیم استادیا در به‌روزسانی سال نوی خود در ۱۶ ژانویه چنین نوشته است:

ما برنامه‌های زیاد دیگری داریم و برای خشنود ساختن بازیکنان با چشم‌انداز خود همچنان سخت کار خواهیم کرد. با توجه به لاین‌آپ آینده‌ی خود، ما بیش از ۱۲۰ بازی را که در سال ۲۰۲۰ به استادیا می‌آیند دنبال می‌کنیم و هدف داریم که تنها ۱۰ بازی تنها در نیمه‌ی اول سال در زمان عرضه در انحصار استادیا باشند. ما با همکاران خود مشغول کار هستیم تا به‌زودی اطلاعات بیشتری را درباره‌ی این بازی‌ها به اشتراک بگذاریم.

همان‌طور که می‌بینید، اشاره شده که ۱۰ انحصاری زمانی تا قبل از ماه جولای به گوگل استادیا خواهند آمد. اگرچه به نظر می‌آید که استریم بازی‌ها  آینده‌ی روشنی را پیش روی خود داشته باشد، ولی در حال حاضر باید برای آینده‌ی استادیا نگران بود. با فقدان عناوین جدید، مشترکین اولیه‌ی این سرویس که اشتراکشان به پایان خود می‌رسد نسبت به تمدید آن دچار تردید خواهند بود. گذشته از این‌ها هم اولین بازی بزرگ استادیا یعنی Doom Eternal در ماه مارچ به انتشار می‌رسد!

نکته‌ی دیگری که شرایط را حتی بدتر می‌سازد این است که گوگل استادیا از نبود بسیاری از قابلیت‌هایی که پلتفرم‌هایی مثل استیم آن‌ها را به‌طور تمام و کمال ارائه داده‌اند رنج می‌برد. همچنین بسیاری از کاربران این پلتفرم از مشکلاتی نظیر ناپایداری رزولوشن 4K و اختلالات اینترنت گفته‌اند. درحالی که وارد چهارمین ماه راه‌اندازی استادیا می‌شویم، واضح و واضح‌تر شده است این پلتفرم هنوز در حد دسترسی زودرس قرار دارد و به سطح مناسبی از آمادگی نرسیده است. باید منتظر ماند و دید که آینده برای این پلتفرم چگونه رقم خواهد خورد.

نظر شما در مورد گوگل استادیا چیست؟

0

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *