استودیوی سی‌دی پراجکت رد

نویسنده‌ی The Witcher و استودیوی سی‌دی پراجکت رد قراردادی جدید با یکدیگر امضا کردند

این قرارداد جدید بین نویسنده‌ی The Witcher و استودیوی سی‌دی پراجکت رد حق این استودیو برای کنترل این آی‌پی در آینده را تمدید می‌کند.

در روزی که پخش سریال مورد انتظار The Witcher بر روی نت‌فلیکس بالاخره شروع شد، استودیوی سی‌دی پراجکت رد از امضای قراردادی جدید برای آینده‌ی این آی‌پی خبر داده است.

سی‌دی پراجکت رد در وب‌سایت رسمی خود اعلام کرده که قرارداد جدیدی را با نویسنده‌ی رمان‌های The Witcher یعنی «آندره ساپکووسکی» (Andrzej Sapkowski) امضا کرده است. این قرارداد حقوق استودیوی سی‌دی پراجکت رد را تمدید می‌کند و به آن اجازه می‌دهد که امور The Witcher در زمینه‌ی «بازی‌های ویدئویی، رمان‌های تصویری، بازی‌های تخته‌ای و کالا» را کنترل کند.

«آدام کیسینسکی» (Adam Kiciński)، مدیر عامل سی‌دی پراجکت رد درباره‌ی این قرارداد چنین گفته است:

ما همیشه کارهای آقای آندره ساپکووسکی را تحسین کرده‌ایم – یک منبع الهام بزرگ برای تیم سی‌دی پراجکت رد. من معتقدم که امروز آغاز مرحله‌ی جدیدی در همکاری ادامه‌دار ما است.

واضح است که مهم‌ترین نکته‌ای که می‌توان از این قرارداد استخراج کرد این است که احتمال دارد نسخه‌ی چهارم فرانچایز بازی محبوب The Witcher در کار باشد. درحالی که طبق اطلاعات رسمی فعلاً چنین عنوانی در دست ساخت نیست و استودیوی سی‌دی پراجکت رد سخت مشغول عنوان بزرگ و به شدت مورد انتظار خود یعنی Cyberpunk 2077 است، ظاهراً این قرارداد جدید حکایت از اتفاقاتی در آینده دارد. این استودیو اعلام نکرده است که مدت زمان این قرارداد چقدر است ولی به احتمال بسیار زیاد تا چند سال طول خواهد داشت. باید منتظر ماند و دید که آینده برای این فرانچایز چگونه رقم خواهد خورد.

The Witcher 3: Wild Hunt هم‌اکنون در دسترس پی‌سی، پلی‌استیشن ۴، ایکس‌باکس وان و نینتندو سوئیچ قرار دارد و Cyberpunk 2077 نیز در ۱۶ آوریل ۲۰۲۰ مصادف با ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ برای پی‌سی و کنسول‌های پلی‌استیشن ۴ و ایکس‌باکس وان و در تاریخ دیرتری بر روی گوگل استادیا منتشر می‌شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا