دعوت به خیال‌پردازی جهانی

آی‌قصه مسابقه‌ای بین‌المللی برای قصه‌گوها، تصویرگران و بازی‌سازان کودک و نوجوان برگزار می‌کند

آی‌قصه با برگزاری مسابقه بین‌المللی «داینامینا»، از خالقان آثار خلاقانه در حوزه کودک و نوجوان دعوت کرده است تا با قصه‌گویی، تصویرسازی و بازی‌سازی، به کودکان راهی نو برای رویاپردازی و درک زندگی هدیه دهند.

به گزارش زیمانیوز و به نقل از روابط عمومی آی‌قصه، این مسابقه با محوریت قدرت تخیل، بازی و داستان در دنیای پرتنش امروز طراحی شده و تلاش دارد آثار سرگرم‌کننده، قصه‌گو و الهام‌بخش را از سراسر جهان گرد هم آورد. داینامینا بر این باور است که خلاقیت می‌تواند نقش مهمی در پیوند میان فرهنگ‌ها، نسل‌ها و ساختن آینده‌ای بهتر برای کودکان ایفا کند.

 زمینه‌های مشارکت در مسابقه:

داستان‌های کودکان (کتاب‌های مصور، رمان‌های نوجوانان، کتاب‌های راهنمایی)

بازی‌های تعاملی و داستان‌سرایی بازی‌محور

تصویرگری و روایت بصری

قالب‌های ترکیبی نوآورانه با محوریت آموزش، بازی و احساس

برگزارکنندگان تاکید کرده‌اند که آثار باید سرشار از امید، شگفتی، خلاقیت و غنای عاطفی باشند؛ به‌ویژه در زمانه‌ای که کودکان بیش از هر زمان دیگر به تخیل و امنیت عاطفی نیاز دارند.

علاقه‌مندان از سراسر جهان، با هر پیشینه‌ای، می‌توانند در این رقابت شرکت کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا