معاون وزیر ارتباطات با اشاره به ۵ سناریو احتمالی درباره تحریم اینترنت گفت: تهدید تحریم اینترنت خطر جدی برای ایران نیست اما باید گسترش زیرساخت های اتصالی به جهان را در دستور کار قرار دهیم.
به گزارش خبرنگار مهر، امیر ناظمی در صفحه توئیتر خود نوشت: امروز تهدید تحریم اینترنت خطر جدی برای ایران نیست اما برای بی اثرکردن کامل هر تحریم یا تهدید، لازم است تا گسترش زیرساخت های اتصالی به جهان را در دستور کار قرار دهیم.
وی با بیان اینکه اگر امروز اندکی هزینه در این زمینه کنیم، فردا سخن گفتن از تحریم ایران، در عمل تهدید سایر کشورها خواهد بود، افزود: تحلیل اشتباه دقیقا از جایی شروع می شود که فکر کنیم اگر ما اینترانت ملی داشته باشیم، آنگاه در برابر تحریم ها پایدارتر می شویم. این استدلال یک اشتباه خطرناک است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به ۵ سناریو از تحریم اینترنت، گفت: تحریم مالی شرکت های سرویس دهنده اینترنت، تحریم دامنه های آی آر، تحریم دامنه های مالک ایرانی، دستکاری در جریان آدرس دهی، DNS و روتینگ و تحریم وب سرویس ها می تواند از جمله سناریوهای تحریم باشد.
وی ادامه داد: پایداری در برابر تحریم ها زمانی خواهد بود که میزان داده ورودی و خروجی همزمان افزایش یابد؛ یعنی ما جهانی تر شده باشیم.
ناظمی با بیان اینکه هرچه کشوری خود را از جامعه جهانی مجزا و دور کند، آسیب پذیری آن کشور بیشتر خواهد بود، گفت: در تمامی روزهایی که مردم از گرانی ها در هراس بودند، کمتر خبری، دغدغه اینترنت به عنوان یک کالای اساسی در هزاره جدید را مطرح کرد. ما نیاز به تغییر این نگرش در نگاه خود به جهان داریم. نباید فراموش کنیم که اینترنت کالای اساسی دنیای امروز است.
لینک کوتاه: