ایسوس و الماس رایان ایرانیان از نسل جدید مادربردهای ASUS Z890 در ایران رونمایی کردند

شرکت الماس رایان ایرانیان طی برگزاری مراسمی با حضور رسانه‌ها و فعالان صنف کامپیوتر، از جدیدترین مادربردهای شرکت ایسوس با چیپست Z890 در ایران رونمایی کرد. در این مراسم مدل‌های مختلفی از مادربردهای ایسوس برای پشتیبانی از نسل جدید پردازنده‌های اینتل Core Ultra 200S معرفی شدند.

شرکت الماس رایان ایرانیان به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های واردکننده و گارانتی‌کننده محصولات سخت‌افزاری و لوازم جانبی در ایران، عصر روز یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ رویدادی را با حضور اصحاب رسانه و فعالان بازار برگزار کرد.

در این مراسم که با سخنرانی وحید غرویان (مدیرعامل الماس رایان ایرانیان)، امیر درودگریان (مدیر  برند) و امیر مهربانی (مدیر فروش) برگزار شد، مادربردهای جدید Z890 شرکت ایسوس که به تازگی به شکل جهانی معرفی شدند، توسط الماس رایان ایرانیان برای عرضه در بازار ایران به نمایش گذاشته شد.

در ابتدای مراسم، وحید غرویان پس از خوشامدگویی و بیان مقدمه‌ای درباره شرکت الماس رایان ایرانیان، اعلام کرد که این مجموعه آماده همکاری با کلیه مجموعه‌های همکار در بازار آی‌تی کشور است. وی بیان کرد که الماس رایان ایرانیان علی‌رغم تمام مشکلات و محدودیت‌ها، با وارد کردن بسیاری از برندها و محصولات جدید به بازار ایران، راه را برای توسعه بازار و همکاری هموار کرده است.

در ادامه مراسم، امیر درودگریان به روی صحنه آمد و برگزاری این گردهمایی را پس از چند سال وقفه به دلیل کرونا، به فال نیک گرفت. وی در سخنان خود برخی سوء استفاده‌ها از «تولید داخل» را مورد نقد قرار داد. وی با بیان اینکه در برخی موارد، قیمت نهایی یک کالای وارداتی از کالای مشابه تولید داخل ارزان‌تر است، نظارت بر تولید داخل را کلید حل مشکل دانست.

پس از این سخنرانی‌ها، امیر مهربانی به عنوان مدیر فروش روی صحنه حاضر شد و پس از بیان مقدمه‌ای از جایگاه برند ایسوس در صنعت سخت‌افزار، به معرفی مادربردهای ایسوس و قابلیت‌های جدید آن‌ها پرداخت.

مهربانی در سخنرانی خود به قابلیت‌های چیپست سری ۸۰۰ و پردازنده‌های نسل جدید اینتل در خانواده Core Ultra 200S اشاره کرد. بخشی از این قابلیت‌ها عبارت‌اند از:

  • چیپست جدید سری ۸۰۰ و سوکت LGA 1851: پردازنده‌های سری Core Ultra 200S با بهره‌گیری از چیپست سری ۸۰۰ به علاقه‌مندان اجازه می‌دهد تا از جدیدترین فناوری‌های ارتباطی و ذخیره‌سازی نظیر رم‌های پرسرعت DDR5، تا ۲۰ مسیر PCIe 5.0، تاندربولت ۴ و ۵، وای‌فای ۷ و… بهره‌مند شوند.
  • قابلیت اورکلاک پیشرفته: پردازنده‌های سری 200S اینتل، امکان اورکلاک با کنترل دقیق‌تر را ارائه می‌دهند. فرکانس توربو در این پردازنده‌ها با گام‌های ۱۶.۶ مگاهرتزی برای هسته‌های P و E قابل تنظیم است. همچنین کنترلر حافظه جدید، پشتیبانی از XMP و CUDIMM DDR5 با ظرفیت ۴۸ گیگابایت در هر ماژول و حداکثر ۱۹۲ گیگابایت را فراهم می‌کند.
  • طراحی چند چیپلته: اینتل برای اولین بار در پردازنده‌های دسکتاپ رده مصرفی خود از این طراحی استفاده کرده و در این نسل از پردازنده‌های Arrow Lake از شش Tile (کاشی) برای جای دادن بخش‌های مختلف پردازنده در یک بسته‌ی تراشه استفاده کرده است.
  • حذف رشته‌ها (Thread): به نقل از اینتل، حذف فناوری مالتی‌تردینگ موجب می‌شود که با اعمال تغییرات مختلف در سطح حافظه کش و برنامه‌ریزی اجرای دستورات، سرعت اجرای عملیات چند هسته‌ای تا ۲۰ درصد بالاتر برود.
  • واحد پردازش عصبی (NPU): این پردازنده‌های اینتل، اولین پردازنده‌های دسکتاپ این شرکت هستند که دارای یک واحد پردازش عصبی (NPU) مستقل و اختصاصی است. این NPU قابلیت‌های محاسباتی هوش مصنوعی را در کاربردهای خاص فراهم می‌کند.

خانواده مادربردهای سری Z890 ایسوس

ایسوس در این مادربردها شعار اصلی خود را Advanced AI PC Ready قرار داده که به آمادگی این مادربردها برای پشتیبانی از انواع فعالیت‌های مرتبط با هوش مصنوعی اشاره دارد. مادربردهای ASUS Z890 از خانواده‌های ROG Maximus، ROG Strix، TUF Gaming، Prime و ProArt آماده کار با پردازنده‌های Intel Core Ultra (سری ۲) با استفاده از سوکت جدید LGA 1851 هستند.

در این مادربردها علاوه بر قابلیت‌های پایه‌ای چیپست Z890، امکانات دیگری نظیر هوش مصنوعی انحصاری ASUS، مدیریت حرفه‌ای سیستم تغذیه مادربرد، کنترل بهینه حرارت، پشتیبانی گسترده از PCIe 5.0، فناوری‌های اورکلاک رم‌های DDR5 و ویژگی‌های EZ PC DIY حضور دارند.

ایسوس به عنوان بزرگترین تولیدکننده مادربرد در جهان، مادربردهای جدید Z890 خود را در سری‌های مختلف برای کاربران با نیازها و سلائق مختلف ارائه کرده است. این شرکت تا کنون ۱۳ مدل مادربرد Z890 را به صورت رسمی معرفی کرده که در ادامه به معرفی کلی این سری‌ها می‌پردازیم.

خانواده Z890 ایسوسمدل‌های سری Z890 ایسوس
ROG MaximusROG Maximus Z890 Extreme ROG Maximus Z890 Apex ROG Maximus Z890 Hero
ROG STRIXROG Strix Z890-E Gaming WiFi ROG Strix Z890-F Gaming WiFi ROG Strix Z890-A Gaming WiFi ROG Strix Z890-I Gaming WiFi
TUF GAMINGTUF Gaming Z890-Pro WiFi TUF Gaming Z890-Plus WiFi
PRIMEPrime Z890-P WiFi Prime Z890-P Prime Z890M-Plus WiFi
ProArtProArt Z890-Creator WiFi

مادربردهای ROG Maximus به عنوان بالارده‌ترین مادربردهای ایسوس، بهترین گزینه برای تجربه نهایت قابلیت‌های پلتفرم Z890 اینتل هستند که هر کدام طراحی و ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود را ارائه می‌کنند. این مادربردها می‌توانند با انبوه قابلیت‌هایی که به راحتی توسط خود کاربر قابل پیاده‌سازی (PC DIY) هستند، مورد استفاده قرار گیرند. از جمله مخاطبان این سری می‌توان به افراد فعال در حوزه اورکلاکینگ، تولید محتوای حرفه‌ای، گیمرهای رده‌بالا و افرادی اشاره کرد که نهایت سرعت و کیفیت را با هم مطالبه می‌کنند.

مادربردهای ROG Strix نیز از دیرباز مناسب افراد علاقه‌مند به ظاهر زیبا و سطح بالای سخت‌افزار بوده است. این سری در نسل جدید Z890 نیز بروز شده‌اند تا بتوانند DNA دوست‌داشتنی سری «جمهوری گیمرها» را با قیمتی متعادل‌تر در اختیار کاربران قرار دهند.

در یک پله پایین‌تر، مادربردهای TUF Gaming همانطور که از نامشان مشخص است برای استفاده‌های سخت و طولانی‌مدت توسط گیمرها و کاربران حرفه‌ای طراحی شده‌اند. این مادربردها با استفاده از قطعات و تجهیزات با کیفیت، مهندسی شده‌اند تا به شما امکان کار در بالاترین سطح پایداری و جلسات بازی طولانی را ارائه دهند.

مادربردهای ProArt که چند سالی می‌شود راه خود را به رده محصولات سطح بالای ایسوس باز کرده‌اند، برای خالقان و طراحان گرافیک و ادیتورها طراحی شده‌اند تا بازوی قدرتمندی برای تکمیل حلقه آفرینش‌های هنری آنها باشند. در آخر، مادربردهای سری پرایم ASUS نیز به لطف تعادل مناسب بین قیمت و امکانات، نیازهای طیف وسیعی از کاربران را با بودجه پایین‌تر پوشش می‌دهد.

قابلیت‌های هوش مصنوعی مادربردهای ایسوس Z890

ایسوس در محصولات Z890 خود، انبوه قابلیت‌های مادربرد را با هوش مصنوعی ترکیب کرده تا بتوان از تجربه چندین ساله مهندسان و اورکلاکرهای حرفه‌ای در ارائه حداکثر توان به کاربران بهره گرفت. از جمله این قابلیت‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

AI Networking II: برای بهینگی هرچه بیشتر و سریعتر ارتباطات تحت شبکه سیمی و بی‌سیم مادربرد و همچنین بهبود مانیتورینگ وای‌فای برای سوئیچ کردن بین کانال‌های مختلف شبکه به منظور رسیدن به بالاترین سرعت با کمترین تأخیر و تداخل امواج.

AI Overclocking: دستیار ویژه شما برای اورکلاک پردازنده که با ارائه پروفایل‌های بهینه، امکان رسیدن به بالاترین سطوح اورکلاک را به راحتی فراهم می‌کند.

AI Cooling II: این فناوری با تنها یک کلیک می‌تواند سرعت فن‌‎های سیستم را جهت رسیدن به بهترین تعادل بین دما و نویز صوتی تنظیم کند.

AI Advisor: این فناوری به نحوی جالب امکان آن را فراهم می‌سازد تا با زبانی عامیانه با هوش مصنوعی مادربرد صحبت کرده و به آن بگویید که به دنبال چه هدف و سناریویی هستید. در ادامه، این هوش مصنوعی بهترین تنظیمات جهت رسیدن به این قابلیت‌ها را به شما ارائه می‌کند.

مادربردهای جدید ایسوس X870E برای پردازنده‌های AMD

در انتهای بخش فنی این مراسم، امیر مهربانی از ورود مادربردهای ایسوس مبتنی بر چیپست X870E نیز خبر داد و اعلام کرد که قابلیت‌ها و کاربردهای ارائه شده توسط نسخه‌های مختلف این مادربردها با محصولات با چیپست Z890 اینتل تقریباً یکسان است؛ ولی برخی از آن‌ها در نام تجاری متفاوت‌اند. ایسوس این مادربردها را نیز در مدل‌های مختلف خود و برای کاربران با سلایق و نیازهای گوناگون به بازار کشور عرضه می‌کند.

عرضه مادربردهای ایسوس در ایران با گارانتی اصلی

در پایان باید گفت هم‌اکنون بسیاری از مادربردهای نسل جدید ASUS Z890 در بازار کشورمان در دسترس قرار گرفته است و از طریق فروشگاه‌های آنلاین و حضوری قابل خرید هستند. برخی از مدل‌های این سری نیز به زودی وارد بازار کشور می‌شود تا این خانواده را تکمیل کنند. مادربردهای ایسوس در ایران با گارانتی‌‌های اصلی سه ساله (از جمله گارانتی الماس رایان ایرانیان) عرضه می‌شوند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا