ایرباد بی سیم

وان پلاس تیر ماه ایرباد بی سیم خود را معرفی می‌کند

وان پلاس برای اولین بار ایرباد بی سیم طراحی کرده است که به‌احتمال زیاد بسیار به ایرپاد اپل شباهت دارد. این شرکت چینی قصد دارد تا از این محصول تازه خود اوایل تابستان رونمایی کند. این اطلاعات را حساب کاربری Max J توسط رندرهای این ایرباد در شبکه اجتماعی توییتر منتشر کرده است.

وان پلاس در سال‌های اخیر گوشی‌های هوشمند و هدفون‌های بولتس خود را به بازار عرضه کرده است؛ اما این برای اولین بار است که از یک هدفون کاملا بی‌سیم رونمایی می‎کند. شایعاتی نیز منتشر شده‌اند که نشان می‌دهند وان پلاس قصد دارد تا این ایرباد را همراه با اولین گوشی اقتصادی خود یعنی وان پلاس Z روانه بازار کند.

وان پلاس پیش‌تر چند مدل از هدفون‌های به‌اصطلاح بی‌سیم به بازار معرفی کرده است. این هدفون‌های بولتس توسط یک سیم پشت گردنی به یکدیگر متصل می‌شدند. شاید بپرسید که این هندزفری‌ها با وجود یک سیم اتصال چرا بی‌سیم تلقی می‌شدند؟ علت آن فقط این است که این هدفون‌ها به‌صورت فیزیکی به گوشی وصل نمی‌شدند. این مدل طراحی هدفون، بار بیشتری به گوش وارد می‌کرد و کیس شارژ نیز نداشتند.

شباهت این ایرباد بی سیم وان پلاس به ایرپاد اپل طبیعی‌ست چرا که بسیاری از هدفون‌های بی‌سیم موجود در بازار نیز از روی همین محصول اپل طراحی شده‌اند. ایرپاد نکات مثبتی در طراحی‌اش دارد که داشتن ساقه یکی از آن‌هاست. این ساقه به هدفون کمک می‌کند تا به‌دهان کاربر نزدیک‌تر شود و صدا را با کیفیت بهتری انتقال دهد.

Max J تصاویر دیگری نیز منتشر کرده است که کیس شارژ ایرباد وان پلاس را به‌نمایش می‌گذارد. این کیس شارژ شباهت زیادی با کیس شارژ Pixel Buds گوگل دارد. هنوز اسم و مشخصات رسمی از این ایربادها منتشر نشده است اما پیش‌بینی می‌شود این محصول با نام OnePlus Bullets به بازار عرضه شود. باید منتظر باشیم و ببینیم کیفیت ایربادهای جدید وان‌پلاس چگونه است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا