پاسخ مثبت دولت به درخواست سازمان نصر برای تعویق پرداخت‌های بیمه‌ای شرکت‌های فاوا

دستور معاون اول رئیس‌جمهور برای تسهیل شرایط بیمه‌ای شرکت‌های فناوری در مناطق کم‌برخوردار

با پیگیری‌های سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و در راستای حمایت از شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، معاون اول رئیس‌جمهور دستور بررسی و اقدام درباره تعویق پرداخت‌های بیمه‌ای این شرکت‌ها را صادر کرد. این اقدام در پاسخ به نامه رسمی سازمان نصر و با هدف کاهش فشارهای اقتصادی بر کسب‌وکارهای فناور به‌ویژه در استان‌های کم‌برخوردار انجام شد.

به گزارش زیمانیوز به نقل از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، این سازمان در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ با ارسال نامه‌ای رسمی به دکتر مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، خواستار اتخاذ تدابیری برای تعویق موقت در پرداخت‌های بیمه‌ای شرکت‌های حوزه فاوا شد.

در این نامه با اشاره به بحران‌های هم‌زمان فیزیکی، اقتصادی و سایبری، تأکید شده بود که حفظ پایداری خدمات حیاتی کشور در گرو همکاری همه‌جانبه نهادهای حاکمیتی و بخش خصوصی است. سازمان نصر با اشاره به نقش حیاتی شرکت‌های فناوری اطلاعات در حفظ تاب‌آوری دیجیتال کشور، خواستار حمایت عملی برای ادامه فعالیت این شرکت‌ها، به‌ویژه در استان‌های کم‌برخوردار، شده بود.

بر اساس اعلام رسمی، این درخواست با موافقت دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، مواجه شده و در پی‌نوشت نامه خطاب به مدیرعامل تأمین اجتماعی تأکید شده است:

«لطفاً اقدام لازم مبذول و از تجارب ارزنده این سازمان تخصصی استفاده شود».

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور ضمن قدردانی از رویکرد مثبت دولت، این تصمیم را گامی مؤثر در جهت تقویت توان عملیاتی شرکت‌های فاوا، حفظ سرمایه انسانی و استمرار خدمات دیجیتال در دوران بحران دانسته است. این سازمان همچنین آمادگی خود را برای همکاری با سازمان تأمین اجتماعی در تدوین و اجرای سازوکارهای حمایتی اعلام کرده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا