همایش “فراتر از صفر و یک” در هتل قلب تهران برگزار شد

دوشنبه، ۲۸ آبان۱۴۰۳، در هتل قلب تهران همایش “فراتر از صفر و یک” که در خصوص آینده هوش مصنوعی در دنیای فناوری اطلاعات بود با حضور علاقه‌مندان، فعالین به حوزه هوش‌ مصنوعی و اصحاب رسانه برگزار شد.

در دنیای امروز که هوش مصنوعی به بخش جدایی‌ناپذیری از فناوری اطلاعات تبدیل شده، متخصصین IT با چالش‌ها و فرصت‌های جدیدی روبرو هستند. همایش “فراتر از صفر و یک” با هدف به‌روز کردن دانش و توانمندی‌های افراد در حوزه هوش مصنوعی، به بررسی عمیق‌تر و کاربردی این فناوری در صنعت IT می‌پردازد. در این همایش، فراتر از مفاهیم پایه‌ای و به مباحث تخصصی و آینده‌نگرانه هوش مصنوعی بررسی شد.

در ابتدای مراسم مهرداد توکلی، بنیانگذار ابرکلاس به معرفی ابزارهای مختلف هوش مصنوعی در اکوسیستم‌های مختلف پرداختند. توکلی علاوه بر معرفی ابزارها به نحوه کاربرد آنها اشاره کرده و مزایا و معایب آن‌ها را مورد بررسی قراردادند.

به گزارش زیمانیوز، مهرداد توکلی که خود متخصص IT می‌باشد، هوش مصنوعی را سلاح مخفی متخصصین دانست و به دلیل پردازش حجم زیاد اطلاعات در لحظه می‌تواند برای بهتر شدن زندگی بشر بهترین وسیله باشد.

وجود تحریم‌ها و مهاجرت منابع انسانی بزرگترین چالش اکوسیستم هوش مصنوعی

در پنل تخصصی این همایش که با حضور آقایان، علی آقابابایی، محمد امینیان، وحید مافی، پوریا حداد و مرتضی مختاری با راهبری مهرداد توکلی تشکیل شد، از دیدگاه‌های مختلف هوش مصنوعی در ایران مورد بررسی قرار گرفت.

پوریا حداد، بنیانگذار و مدیرعامل فیلاگر، معتقد است هوش مصنوعی در ایران بعد از فراگیری chat GPT در دنیا باعث شد که در ایران مورد استقبال قرار بگیرد. با توجه به ایجاد سازمان ملی هوش مصنوعی در ایران هنوز هیچ اقدام اجرایی انجام نشده است. این اکوسیستم به مانند بقیه حوزه‌های کسب و کار به دلیل نبود تجهیزات سخت‌افزاری به دلیل تحریم و مهاجرت منابع انسانی همچنان با چالش روبروست و پیشرفت در این حوزه نیز با کندی بسیار زیاد پیش می‌رود.

حداد گفت: سرمایه اصلی در دست سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگی می‌باشد که اهل ریسک نیستند و به روش سنتی خود برای حیات ادامه می‌دهند که خود این مسئله یک عامل بزرگ در عدم رشد هوش مصنوعی در ایران می‌باد

علی آقابابایی، مدیر فنی شرکت آلیاسیس، گفت: زیرساخت هوش مصنوعی باید متناسب حوزه خود باشد، یعنی ما ابتدا باید نیاز تجهیزات و زیرساخت را تامین کنیم و بعد به بخش نرم‌افزاری آن بپردازیم.

وحید مافی، مدیر آی‌تی شرکت هوش مصنوعی پارت،‌ به بخش فنی و زبان برنامه‌نویسی هوش مصنوعی پرداخت و معتقد است که روش‌های سنتی کارایی لازم را ندارد.

او گفت: مدل‌های بزرگ زبانی، تحولی در مدیریت دانش سازمان‌ها ایجاد می‌کنند و جمع‌آوی اطلاعات و داده‌ها دیگر توسط نیروی انسانی و احتمال خطای انسانی را ندارد و زمان تحلیل و بررسی را نیز به حداقل رسانده است.

این همایش با همت شرکت ابرکلاس و شرکت آلیالب و با راهبری مهرین نظری برگزار شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا