استودیو سیار ضبط صدا سامسونگ ایران‌گردی می‌کند

در هفته‌های گذشته شاید توجه‌ شما نیز به حضور استودیو سیار ضبط صدای کمپین کودکان امید سامسونگ در برخی پارک‌ها و فرهنگسراهای تهران، جلب شده باشد. خودرویی مجهز به وسایل و تجهیزات ضبط صدا که کار خود را از پارک هنرمندان، پارک ملت، فرهنگسرای بهمن و پارک لاله در تهران، آغاز کرد و سپس به شهر کاشان رفت و قرار است در ادامه مسیر خود به نقاط مختلف تفریحی و فرهنگی سراسر ایران نیز برود.

استودیو سیار ضبط صدا در ادامه پروژه‌های مشارکت اجتماعی سامسونگ، به شهرهای رشت، مشهد، زنجان، کرمانشاه، اصفهان و اهواز سفر ‌می‌کند تا با ضبط صدای عموم مردم، داستان‌های بیشتری در اختیار کودکان نابینا و کم‌بینا که سهم ناچیزی از قصه خواندن دارند، قرار دهد و مردم را تشویق به اهدای صدای خود به کودکان کم‌بینا و نابینا کند.

از سال ۱۳۹۱ و با افتتاح نخستین کتابخانه گویا سامسونگ در ایران، تاکنون ۱۲ کتابخانه گویا در ایران فعالیت می‌کند و همچنین ۳۵۰۰ نفر با صدای خود برای کودکان نابینا و کم‌بینای ایرانی، قصه خوانده‌اند. علیرضا امیدوار مدیر بخش توسعه مشارکت اجتماعی شرکت سامسونگ در ایران درباره استودیو سیار گفت: «اطلاعات دقیق زمان حضور استودیو متحرک سامسونگ در شهرهای مختلف ایران در وب‌سایت www.zabtkonid.ir در دسترس علاقه‌مندان است.

همچنین اگر کسی امکان مراجعه به این استودیو را نداشت می‌تواند از طریق همین وب‌سایت به‌صورت آنلاین تست صدای خود را ضبط و ارسال کند. البته در این وب‌سایت امکان دانلود اپلیکیشن موبایل برای ضبط و ارسال تست صدا نیز وجود دارد. بعد از بررسی فایل‌های ارسال شده از افراد دعوت می‌شود تا با حضور در استودیو‌های مجهز و حرفه‌ای برای کودکان نابینا و کم‌بینا داستان بخوانند.» تاکنون افرادی چون پرویز پرستویی، مهتاب کرامتی، علی لهراسبی، فرهاد اصلانی، سیما تیرانداز و بهرام رادان از میان هنرمندان و بازیگران در کمپین «ضبط کنید» شرکت کرده‌اند.

خانم صابر یکی از اعضای مؤسسه عصای سفید که در کمپین «ضبط کنید» مشارکت دارد،

درباره امکان ضبط صدا در استودیو سیار گفت: «بیشتر کتابخانه‌های گویا با کمبود کتاب‌های صوتی مناسب برای کودکان مواجه‌اند. این ابتکار علاوه بر اینکه صدای مشکلات ۱.۵ میلیون نفر از جامعه کم‌بینا و نابینا و انجمن نابینایی کشور را به گوش تعداد زیادی از مردم می‌رساند، این امکان را نیز فراهم می‌کند تا مردم مشارکتی هرچند کوچک در مورد کودکان نابینا داشته باشند و قصه‌ها را برای کودکان نابینا به تصویر بکشند.»

گفتنی است که در ۴ رویداد گذشته در تهران و کاشان نزدیک به ۴۰۰۰ نفر با این کمپین از نزدیک آشنا شدند و حدود ۳۰۰ نفر برای کودکان قصه خواندند. پروژه کتابخانه گویا در یک نگاه کتابخانه‌های گویا عموماً شامل امکاناتی از قبیل لپ‌تاپ، نرم‌افزار‌های مخصوص نابینایان (نرم‌افزار گویا)، مانیتور بریل یا برجسته‌نگار و تجهیزات صوتی موردنیاز نابینایان هستند که با هدف بهبود کیفیت آموزش به کودکان نابینا و کم‌بینا و تسهیل فعالیت‌های آموزشی این قشر راه‌اندازی شده‌اند.

این کتابخانه‌ها تا به حال در ۱۲ شهر ایران در استان‌های خراسان جنوبی، فارس، گلستان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، کرمانشاه، هرمزگان، زنجان، اصفهان، کردستان، آذربایجان غربی و کاشان احداث شده است.

کتاب‌های این کتابخانه شامل کتاب‌های صوتی و بریل است که نسخه صوتی آن با مشارکت و صدای مردم تهیه شده است. بهره‌برداری از این کتابخانه‌ها و محتوای موجود در آن‌ها با نظارت و هماهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در زمینه نابینایان، انجمن نابینایان ایران، انجمن خزانه و عصای سفید اجرا می‌شوند. درباره کمپین کودکان امید کمپین کودکان امید یکی از پروژه‌های مسئولیت اجتماعی سامسونگ است که در سه فعالیت جداگانه، موفق به تجهیز مدارس مناطق محروم به کلاس‌های هوشمند، راه‌اندازی کتابخانه‌های گویا برای نابینایان و کم‌بینایان و یک مرکز مهندسی با عنوان مرکز آموزش تخصصی برای اشتغال جوانان شده است.

این کمپین با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان تهران، سازمان فنی و حرفه‌ای استان تهران، سازمان بهزیستی کل کشور و نهادهای دولتی مرتبط، سازمان‌های غیردولتی چون انجمن نابینایان، مؤسسه عصای سفید و انجمن تعالی صورت پذیرفته است.

طبق تفاهم‌‌نامه‌های امضاشده با این دستگاه‌ها، شرکت سامسونگ صرفاً برای تجهیز این مراکز به تکنولوژی و تجهیزات موردنیاز اقدام می‌کند تا دسترسی افراد در مناطق محروم به امکانات آموزشی روز دنیا را فراهم آورد. کمپین کودکان امید در سال ۱۳۹۳ برگزیده جشنواره هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی زبانان شد. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به وب‌سایت www.koodakaneomid.ir یا www.samsung.com/iran/hopeforchildren مراجعه کنید./

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا